loader

Let s Talk ORGANIZATIONAL, 16 martie 2016, Hotel Intercontinental, Bucuresti

Let’s Talk ORGANIZATIONAL, alaturi de 100 de participanti direct implicati in procesele de design si dezvoltare organizationala: HR Manageri, OD Manageri, Training Manageri, Comp&Ben Manageri si General Manageri.

Construim sau suntem parte din organizatii puternice, agile si performante. Ne trimitem angajatii la traininguri, incercam sa fim cei mai eficienti si inspirationali lideri de echipa, ne motivam oamenii si le oferim libertatea de a face ce le place, de a imbina in mod echilibrat munca si viata personala, ii celebram si le recunoastem public meritele. Cat de mult seamana cele de mai sus cu realitatea propriei organizatii?

 

Aflam raspunsul pe 16 martie, la evenimentul organizat de revista HR Manager, Let’s Talk ORGANIZATIONAL, alaturi de 100 de participanti direct implicati in procesele de design si dezvoltare organizationala: HR Manageri, OD Manageri, Training Manageri, Comp&Ben Manageri si General Manageri.

 

Let’s Talk ORGANIZATIONAL este un eveniment in cadrul caruia aflam cum sa pastram talentele in companie, desi nu intotdeauna putem sa le oferim tot ce isi doresc si cum sa construim echipe performante concentrate in jurul aceluiasi obiectiv.

 

Conferinta va debuta cu un studiu de caz sustinut de un HR manager dintr-o companie renumita, pe tema „Schimbari mici cu impact mare in organizatii cu viziune” si va continua cu un workshop sustinut de Madi Radulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc si Managing Partner, MMM CONSULTING INT'L, ce are ca tema centrala proiectarea unui proces de Talent Management, de la obiective precise si pana la indicatori masurabili in business.

 

 

In cadrul acestui workshop vom incerca sa gasim raspunsuri la urmatoarele intrebari:

 

• Cum ar trebui sa se raporteze organizatia la acest proces? Ce rol au CEO-ul, echipa executiva si, mai ales, managerii de linie?


• Care sunt obiectivele masurabile ale procesului de Talent Management?


• Care sunt zonele de actiune cu cel mai ridicat grad de vulnerabilitate?


• Care este diferenta dintre actiunile de Talent Management, Performance Management si Engagement?

 

Pe parcursul workshop-ului, participantii vor fi antrenati intr-un procedeu de desenare a unui proces de Talent Management, intr-un mod „engaging”, sub forma de joc. Vom analiza cateva exemple de culturi organizationale care produc fisuri in procesul de Talent Management si vom identifica acele instrumente si abordari prin care putem alinia actuala cultura organizationala la actiunile si obiectivele procesului de Talent Management.

 

Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner, Consulteam South East Europe va sustine o prezentare despre metodele non-financiare de motivare si ne va invata cum sa contracaram ofertele salariale propuse de concurenta pentru a ne pastra si fideliza talentele si cum sa ajutam angajatii sa mentina echilibrul intre finance well-being si personal well-being.

 

In incheiere, Mihai Gavan, Sales Manager, Romanian Software ne va vorbi despre Top 10 tendinte disruptive in tehnologia de HR.

 

Parteneri: MMM CONSULTING INT'L, Consulteam South East Europe.
Partener anual: Romanian Software.
Cu sprijinul: Wellington

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitatiei trimise de organizator, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere: http://www.cariereonline.ro/events/hr-strategic sau la alina.enache@cariereonline.ro, tel: 0744 519 352, roxana.soare@cariereonline.ro, tel: 0726 183 798.