loader

Doingbusiness.ro lanseaza conferinta nationala Business to more Business, la Brasov, in data de 10 martie 2016

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brasov – Business to more Business are loc joi, 10 martie 2016. Conferinta marcheaza debutul unei serii de 10 evenimente desfasurate in cele mai importante centre de afaceri din tara.

Evenimentul Business to more Business este un concept unic, parte a unui proiect national care marcheaza in 2016 al 6-lea an consecutiv in care aduce consultanta fiscala, financiara si legislativa mai aproape de mediul de afaceri local, precum si solutii pentru dezvoltarea afacerii in pas cu provocarile transformarii digitale. Seria de conferinte ofera managerilor si antreprenorilor din Romania instrumente utile pentru promovarea si sustinerea afacerii, chiar si in conditii economice volatile.

 

Conferinta de la Brasov, organizata la Hotel Kronwell incepand cu ora 9.00, reprezinta cea mai buna oportunitate pentru companiile din Brasov si judetele invecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar si instrumente de dezvoltare personala adresate managerilor de companii.

 

Pe langa modificarile importante in domeniul impozitarii directe aduse de noul Cod Fiscal, in sesiunea de consultanta fiscala, participantii la evenimentul de la Brasov vor afla cele mai noi raspunsuri in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene. Mai mult, Business to more Business aduce modalitati facile si eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovative derivate din tehnologie si e-business, la indemana managerilor si antreprenorilor.

 

In cea de-a doua parte, evenimentul ofera sesiuni exclusive dedicate analizei inteligente a datelor, provocarilor mediului online, precum si celor mai noi tendinte in marketing si comunicare.

Business to more Business  se incheie cu un workshop special de dezvoltare personala si executive coaching, in urma caruia participantii vor putea sa stabileasca obiectivele de business in corelatie cu echilibrul dintre viata profesionala si cea personala.

 

Programul complet al conferintei este disponibil aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/

 

 

,,Este al 6-lea an consecutiv in care organizam, la nivel national, aceasta serie de evenimente’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Experienta anterioara, intregita de contributia participantilor la evenimentele din anii trecuti, ne face increzatori ca Business to more Business – editia 2016 - va fi cea mai completa serie de evenimente de pana acum. Nu intamplator debutam la Brasov unde anul trecut, aproape 200 de participanti s-au bucurat si au interactionat excelent cu prezentarile speakerilor nostri iar noi am putut raspunde nevoilor de informatii si solutii ale mediului de afaceri local. Rezultatul a fost un succes deplin al conferintei’’, a mai spus Dumitru Ion.

 

Participarea la evenimentul de la Brasov este gratuita in limita a doi reprezentanti pentru fiecare companie care se inregistreaza la eveniment. Pentru inregistrare si pentru participarea mai multor reprezentanti, conditiile sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/#vorbitori-link.

 

Printre speakerii de la Brasov care vor sustine prezentari si vor raspunde intrebarilor participantilor, inclusiv in intalniri private si gratuite, se numara: Mihail Ionescu – Tax Senior Consultant EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finanace Advisors, Dr. Vasile Voicu – Telekom Romania, Elena Badea – Marketing Director EY Romania, Mihai Stanescu – Executive Coach RoCoach, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania. Conferinta va fi moderata de jurnalistul economic Radu Soviani.

 

Partenerii evenimentului Business to more Business organizat la Brasov in data de 10 martie 2016 sunt: Telekom Romania (Partener Principal), EY Romania, Microsoft, RoCoach, Safety Broker, REI Finance Advisors, Kompass Romania, iar Sponsorul evenimentului este Travis.

 

Conferinta este sustinuta prin parteneriate media de: AGERPRES, Radio Romania Targu Mures, Transilvania Business, Kiss FM Brasov, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, MANPRES, PRBOX.ro, SpatiulConstruit.ro, Calendar Evenimente, Investclub, RBE Connect, Cariere, Buna Ziua Fagaras, Radio Star FM si Radio Super FM.

 

Conferinta nationala Business to more Business include in 2016 mediul de afaceri din Brasov (10 martie 2016), Iasi (23 martie 2016), Arad (7 aprilie 2016), Ploiesti (14 aprilie 2016), Bucuresti (18 mai 2016), Sibiu (26 mai 2016), Constanta (16 iunie 2016), Cluj-Napoca (13 octombrie 2016), Galati (10 noiembrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016). Totodata, in octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul CEO Conference.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL