loader
La Orange, clientii PrePay se pot bucura de net nelimitat zilnic timp de 2 ore din My Orange si premii speciale prin tragere la sorti

La Orange, clientii PrePay se pot bucura de net nelimitat zilnic timp de 2 ore din My Orange si premii speciale prin tragere la sorti

Toti clientii Orange PrePay au sansa de a castiga telefoane si vouchere de cumparaturi prin tragere la sorti

Orange anunta noua campanie dedicata clientilor PrePay prin intermediul careia au parte de internet nelimitat timp de 2 ore din My Orange, in orice interval al zilei doresc, pentru momentele cand au nevoie sa se puna la punct cu toate noutatile din retelele de socializare, stiri, filme si nu numai. In plus, toti clientii Orange PrePay au sansa de a castiga telefoane si vouchere de cumparaturi prin tragere la sorti.

Mai multe sanse de castig cu My Orange

In contextul cresterii tot mai mari a consumului de internet mobil, dar si a nevoii clientilor pentru conectivitate, noua oferta Orange PrePay ofera posibilitatea de a beneficia de internet nelimitat timp de 2 ore. Beneficiul se poate activa zilnic din contul My Orange si poate fi utilizat national cu o optiune activa de minimum 5 euro credit. Fie ca il folosesc pentru un plus de divertisment sau pentru a ramane conectati cu activitatile scolare, clientii PrePay pot activa bonusul in orice interval orar, insa doar o data pe zi.

In plus, prin tragere la sorti, clientii pot castiga unul din cele 100 de telefoane Samsung Galaxy S21 FE 5G sau unul din cele 400 vouchere a cate 300 lei fiecare, in aplicatia Carrefour prin Act for Good. Pentru a participa la tombola, clientii se pot inscrie gratuit la *100# si trebuie sa reincarce sau sa activeze o optiune de minimum 5 euro credit. Totodata, acestia se bucura de sanse duble atunci cand realizeaza reincarcarile sau activarile eligibile din contul My Orange.

Indiferent de optiunea aleasa, toti clientii PrePay beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si SMS-uri nationale, optiuni avantajoase in roaming, dar si de cele mai bune viteze de internet mobil 4G si 4G+ conform certificarilor Ookla.

Detalii complete despre noua campanie si despre oferta Orange PrePay sunt disponibile pe:

https://www.orange.ro/prepay/castiga/

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA