loader
Noi solutii de prevenire a pierderilor prin video-based business intelligence

Noi solutii de prevenire a pierderilor prin video-based business intelligence

Solutia de business intelligence bazata pe video analytics a March Networks utilizeaza imagini video de supraveghere integrate cu analitice si date de tranzactionare la ATM/casier si POS

Confruntandu-se cu o crestere a furturilor in timpul pandemiei COVID-19, comerciantii din retail trebuie sa isi redimensioneze eforturile de asigurare a securitatii si de prevenire a pierderilor, prin investitii in tehnologia potrivita. In timp ce supravegherea video este o componenta cheie a oricarui plan de succes de prevenire a pierderilor, anumite camere si functionalitati de supraveghere video pot avea un impact mai mare asupra furtului din magazine si a fraudei interne.

In plus, acum mai mult ca oricand, bancile se pot concentra pe securitate si conformitate cu ajutorul camerelor IP cu analiza AI, care pot face aceasta sarcina mai usoara, reducand atat alarmele false, cat si efortul personalului. 

Solutia de business intelligence bazata pe video analytics a March Networks utilizeaza imagini video de supraveghere integrate cu analitice si date de tranzactionare la ATM/casier si POS pentru a ajuta la detectarea problemelor de conformitate si a altor comportamente suspecte sau atipice. Instrumentele lor avansate de investigare vizeaza in special doua verticale importante ale pietei: retail si banking.

Pe 15 septembrie, reprezentantii March Networks vor organiza o prezentare si o demonstratie tehnica a solutiilor lor pentru o prevenire mai eficienta a pierderilor, detectarea fraudelor si optimizarea activitatii.

Solutiile March Networks sunt disponibile in Romania prin intermediul partenerului lor certificat, Intrarom, un jucator important pe piata solutiilor integrate IT&C si a aplicatiilor personalizate pentru sectorul public, companii, utilitati si sectorul bancar din Romania.

Autori

foto
INTRAROM SA