loader
KPMG Legal - Toncescu si Asociatii continua expansiunea prin angajarea a doi avocati seniori cu experienta, la nivel de management

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii continua expansiunea prin angajarea a doi avocati seniori cu experienta, la nivel de management

Acesta este un moment important pentru firma de avocatura Toncescu si Asociatii

Cei doi noi avocati care se vor alatura echipei aduc o experienta considerabila in domeniile lor si vor spori in continuare profunzimea expertizei pe care KPMG Legal - Toncescu si Asociatii o poate oferi clientilor sai.

Sandra Frunzulica se alatura firmei in calitate de Managing Associate. Ea are peste zece ani de experienta in profesia de avocat de business si s-a bucurat de o cariera notabila, concentrata pe aspecte de drept societar si proiecte de fuziuni si achizitii, precum si aspecte de reglementare, in special in domeniul life sciences.

Are o diploma de licenta (2012) si un program de masterat in Dreptul Afacerilor (2013) de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti. In 2019 a obtinut un Certificat de Competenta MBA Essentials de la London School of Economics and Political Science din Marea Britanie.

Pe parcursul carierei sale, Sandra a consiliat cu succes un numar semnificativ de companii locale si internationale care activeaza in diverse industrii si sectoare de activitate. Ea a fost implicata in multe proiecte complexe, tranzactii si restructurari transfrontaliere, oferind, de asemenea, consultanta si cu privire la aspecte de drept societar si guvernanta corporativa, chestiuni contractuale, precum si reglementare in domeniul life sciences. Expertiza ei include analiza due diligence si redactarea intregului spectru de documentatie aferenta tranzactiilor.

Sandra a dobandit, de asemenea, o experienta semnificativa in practica de life science si a asistat mai multe companii din industrie in chestiuni legate de intregul spectru de probleme juridice care pot aparea in aceasta industrie.

George Manea se alatura firmei in calitate de Senior Managing Associate si Coordonator al Practicii de Life Sciences, Technology & Compliance din cadrul KPMG Legal Romania. El este foarte apreciat in comunitatile profesionale pentru experienta sa in aceste domenii, gestionand proiecte de anvergura in industria  produselor farmaceutice si de ingrijire personala, IT, prelucrarea datelor cu caracter personal, mass-media si telecomunicatii, prin care a asistat clienti internationali sa dezlege aspecte complexe de reglementare si sa implementeze tehnologii emergente, cum ar fi eHealth, Inteligenta artificiala, ePrivacy sau solutii bazate pe Blockchain.

George a fost, de asemenea, considerat ca avand un rol cheie pentru un numar semnificativ de tranzactii importante, aducand plus valoare pentru due diligence, negocieri si redactarea documentatiei tranzactiei in ceea ce priveste aspecte de reglementare locala, prelucrarea datelor cu caracter personal si proprietate intelectuala.

George are o diploma de licenta (2013) de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti si un master in Protectia si confidentialitate datelor cu caracter personal de la Dublin City University din Irlanda (2022).

George va fi implicat in gestionarea si sprijinirea dezvoltarii rapide a departamentului de Life Sciences, Technology & Compliance.

Acesta este un moment important pentru firma noastra de avocatura. Cooptarea Sandrei Frunzulica si a lui George Manea in firma noastra reflecta strategia de crestere continua pe care ne-am propus-o, deschiderea noastra de a adauga capacitati puternice si membri potriviti echipei noastre, cat si dorinta de a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri”, a declarat Laura Toncescu, Partener KPMG si Avocat coordonator KPMG Legal Toncescu si Asociatii. „Ambii avocati aduc, separat dar si impreuna, abilitati exceptionale si acreditari profesionale impresionante. Suntem incantati sa ni se alature si le dorim mult succes.”

Despre KPMG Legal – Toncescu si Asociatii

KPMG Legal Romania (Toncescu si Asociatii), societatea de avocatura afiliata KPMG in Romania, este o societate de avocatura care se diferentiaza in piata prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor solutii complete oferite alaturi de specialistii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficienta si accesul la cele mai noi si inovatoare solutii si prin calitatea serviciilor sale, asigurata de o echipa de avocati experimentati si specializati.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL