loader
KPMG in Romania si UiPath incheie un parteneriat pentru accelerarea transformarii digitale a afacerilor

KPMG in Romania si UiPath incheie un parteneriat pentru accelerarea transformarii digitale a afacerilor

Cele doua companii vor lucra impreuna pentru redefinirea viitorului muncii si vor utiliza automatizarea inteligenta pentru o dezvoltare fara precedent a experientei si cunostintelor

KPMG in Romania anunta incheierea parteneriatului cu UiPath, un lider in domeniul enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, pentru dezvoltarea si furnizarea de solutii inteligente de automatizare pentru clienti. Impreuna, KPMG in Romania si UiPath vor oferi companiilor posibilitatea unei transformari digitale complexe a afacerilor, utilizand cele mai noi tehnologii pentru transformarea operatiunilor, pentru inovarea necesara competitivitatii si pentru reimaginarea experientei clientului final.

Acest parteneriat reprezinta o noua etapa in colaborarea RPA intre cele doua firme, cu focus pe implementarea si gestionarea programelor de transformare digitala de anvergura. Experienta KPMG in Romania in livrarea de servicii de consultanta si de implementare de solutii software complexe va complementa capabilitatea, agilitatea si scalabilitatea platformei de automatizare end-to-end a UiPath.

Richard Perrin, Partener, Head of Advisory KPMG in Romania, spune: “KPMG in Romania dezvolta de multi ani servicii de transformare digitala pentru clienti, iar echipa noastra include unii dintre cei mai buni experti in domeniu. Pe masura ce presiunile competitive cresc, companiile nu mai pot neglija oportunitatile pe care le poate oferi transformarea digitala, ca imbunatatire a serviciilor pentru clienti, dar si a eficientei organizationale. Acest nou parteneriat cu UiPath va extinde gama de expertiza pe care o putem oferi clientilor nostri in domeniul RPA”.

Anemari Ionescu, Director KPMG in Romania, Digital Solutions, Centrul de Excelenta KPMG Lighthouse, afirma: “Aceasta alianta reuneste doua capabilitati unice – excelenta in servicii de consultanta si expertiza dedicata pe industrii. KPMG Romania Lighthouse include o echipa dedicata certificata UiPath. Expertiza acestei echipe este dovedita prin dezvoltarea a peste 100 de roboti cross- sau specifici nevoilor fiecarei industrii. Acestia sunt folositi de clientii nostri care activeaza in domenii precum financiar-bancar, telecomunicatii, retail, petrol si gaze, sanatate, agricultura, in diferite departamente inclusiv financiar & contabilitate, resurse umane, vanzari, marketing, legal, risk management.

Prin identificarea task-urilor potrivite pentru automatizare si prin furnizarea expertizei cheie in zona de management al schimbarii, echipa KPMG Lighthouse Romania livreaza strategia, proiectarea, dezvoltarea si capacitatea de implementare necesare transformarii modurilor de operare ale clientilor nostri.

Prin aceasta alianta, KPMG in Romania este inclusa in lista selecta a partenerilor Diamond UiPath, ceea ce ne motiveaza si mai mult in a crea produse inovative cu scopul de a oferi clientilor nostri optimizarea productivitatii, mai multa eficienta si reducere a costurilor.”

UiPath are viziunea livrarii unei “Intreprinderi Automatizate - Fully Automated Enterprise™“, in care companiile utilizeaza automatizarea pentru a-si debloca intregul potential. UiPath ofera o platforma end-to-end pentru automatizare, combinand o solutie RPA cu un set complet de capabilitati astfel incat orice organizatie isi poate scala operatiunile digitale cu o rapiditate fara precedent.

 

Prin aceasta alianta, KPMG in Romania are posibilitatea sa ofere un raspuns mai rapid pentru nevoile complexe ale clientilor din prezent si viitor, care intentioneaza sa isi reformeze procesele de afaceri cu ajutorul automatizarii inteligente, si poate sa le ofere expertiza si uneltele necesare pentru implementarea RPA la scara larga.

Ne face placere sa lucram cu KPMG in Romania, combinand eforturile noastre pentru a ajuta organizatiile sa decida cu usurinta ce sa automatizeze si cum sa avanseze transformarea lor digitala”, a declarat Stina Gustavsson, Director Strategic Partnerships EMEA la UiPath. „Combinarea serviciilor KPMG cu platforma noastra de automatizare end-to-end ne permite sa ne imbunatatim ofertele catre clientii nostri comuni. Capacitatea KPMG de a furniza servicii care sustin organizatiile pe intregul parcurs de automatizare, de la definirea strategiei la imbunatatirea continua si inovare, este esentiala pentru furnizarea de noi capacitati de automatizare.”

Despre KPMG

KPMG este reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Ne desfasuram activitatea in 147 de tari si avem 219.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Firmele independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Limited, o societate privata engleza cu raspundere limitata la garantii. Fiecare firma KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare.

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent dispunem de un numar de peste 800 de profesionisti, atat cetateni romani, cat si straini

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL