loader
Intracom Telecom: 37 proiecte fotovoltaice la cheie in Grecia

Intracom Telecom: 37 proiecte fotovoltaice la cheie in Grecia

In ciuda conditiilor dificile create de pandemie compania a reusit sa realizeze cu succes aceste proiecte

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, prin intermediul Ether, companie specializata in proiectarea, ingineria, achizitia si constructia (EPC) parcurilor fotovoltaice (PV), a finalizat cu succes 37 proiecte fotovoltaice pe intreg teritoriul Greciei.

In ciuda conditiilor dificile create de pandemie si a lipsei de echipamente de baza pe piata energiei fotovoltaice in perioada septembrie - noiembrie 2020, compania a reusit sa realizeze cu succes urmatoarele proiecte:

• 20 proiecte de 500KW, cu o capacitate totala de 10MW, in Attica

• 14 proiecte, cu o capacitate totala de 4,6 MW, in Etoloakarnania

• 3 proiecte de 500KW, cu o capacitate totala 1.5MW, in Larissa

Organizarea robusta si flexibilitatea companiei Ether necesare pentru a depasi obstacolele aparute in faza de constructie, impreuna cu sprijinul important al Intracom Telecom au condus la finalizarea si functionarea unor parcuri fotovoltaice excelente din punct de vedere calitativ.

Dl. Anastasios Dimopoulos, Vice Presedinte Intracom Telecom si Director General Ether, a declarat: „Suntem foarte incantati ca echipa de proiectare cu experienta a Grupului nostru, precum si reteaua integrata de parteneri din Grecia au reusit sa finalizeze atat de multe proiecte in toata tara, sustinand compania in depasirea dificultatilor si asigurand ca proiectele – ca intotdeauna – vor fi realizate cu acuratete, inalta calitate, viteza si incadrandu-se in buget. Multumim clientilor nostri pentru increderea si cooperarea lor si ne mentinem angajamentul nostru in furnizarea in continuare a aceluiasi nivel superior de servicii”.

Implicarea companiei Intracom Telecom in domeniul energetic a inceput la mijlocul anilor 1980 prin dezvoltarea si producerea receptoarelor de control Ripple, a contoarelor electronice de energie, a echipamentelor de control si management al energiei si a aplicatiilor software. Avand o experienta vasta in dezvoltarea de contorizare inteligenta si expertiza in domeniul tehnologiilor de telecomunicatii si IT, Intracom Telecom, prin Ether, ofera un portofoliu complet de solutii Smart Grid si Energy.

Autori

foto
INTRAROM SA