loader

Kaspersky Lab contribuie la evolutia industriei de dispozitive mobile

Kaspersky Lab a devenit membru al grupului MEF, o asociatie comerciala globala pentru continut mobil si comert

Kaspersky Lab si-a anuntat afilierea pe 27 februarie, in cadrul Mobile World Congress 2013, in cadrul conferintei „MEF Breakfast Briefing on consumer Trust in Apps” care a fost dedicata securitatii si intimitatii.
 

Statutul de membru al MEF ofera Kaspersky Lab posibilitatea de a coopera cu principalii jucatori globali de pe piata de dispozitive mobile si de a contribui la evolutia industriei.


“Gestionarea si securizarea dispozitivelor mobile a devenit recent una dintre problemele principale pentru industria dispozitivelor mobile - atat companiile, cat si utilizatorii individuali avand nevoie sa isi protejeze dispozitivele, securizandu-si informatiile personale si pe cele legate de serviciu”, a explicat Kirill Zelensky, Mobile Global Business Development Director in cadrul Kaspersky Lab. „Kaspersky Lab are o experienta vasta in acest domeniu si cred ca aceasta este o oportunitate importanta sa impartasim expertiza noastra cu principalii jucatori de pe piata de dispozitive mobile”, a incheiat Kirill Zelensky.
 

„Misiunea noastra este de a sustine toti membrii din ecosistemul global de dispozitive mobile”, a comentat Rimma Perelmuter, CEO al MEF. „increderea consumatorilor este o problema importanta pentru industrie; in cel mai recent studiu efectuat de MEF, 35% dintre consumatori au mentionat lipsa de incredere ca bariera principala care ii impiedica sa faca mai multe cumparaturi de pe dispozitivul mobil. Kaspersky Lab face acum parte din comunitatea noastra internationala si suntem nerabdatori sa aflam mai multe despre expertiza si cunostintele lor”, a adaugat Rimma Perelmuter.
 

Kaspersky Lab asigura securitatea pentru dispozitivele mobile si dispune de protectie completa anti-malware, cu numeroase functii pentru securizarea datelor, atat pentru smartphone-uri, cat si pentru tablete prin produsele Kaspersky Mobile Security si Kaspersky Tablet Securitypentru utilizatorii individuali. Pentru companiile de toate dimensiunile, Kaspersky Lab are in portofoliu solutia Kaspersky Security for Mobile, caredispune de o platforma ce asigura cea mai buna protectie anti-malware din lume si de instrumente puternice de control si de administrare a dispozitivelor mobile.

Autori

foto
KASPERSKY INFO SYSTEMS SRL