loader
Iulia Bratu este noul Partener Asociat al EY Romania si preia conducerea departamentului Lead Advisory

Iulia Bratu este noul Partener Asociat al EY Romania si preia conducerea departamentului Lead Advisory

EY Romania continua investitiile in practica de consultanta financiara

EY Romania continua investitiile in practica de consultanta financiara si o numeste pe Iulia Bratu Partener Asociat in cadrul departamentului de Strategie si Tranzactii. Iulia Bratu va coordona practica Lead Advisory, cu atributii in zona de consultanta pentru fuziuni si achizitii, precum si pentru atragerea de capital si finantari.

Iulia Bratu este unul dintre cei mai apreciati consultanti de M&A din Romania, avand peste 17 ani de experienta in domeniul financiar si in cel de consultanta, atat in zona serviciilor profesionale, cat si in investment banking.

"Romania reprezinta o destinatie atractiva pentru investitori, atat locali, cat si straini, cu un potential de dezvoltare bine fundamentat, sanatos si solid, sustinut in special prin dinamica pozitiva si pe termen lung a afacerilor antreprenoriale romanesti. Prin numirea Iuliei Bratu, EY isi consolideaza competentele in materie de consultanta in toate etapele ciclului de viata al tranzactiei, concentrandu-se pe nevoile clientilor si pe calitatea asistentei oferite”, spune Peter Latos, Liderul departamentelor de Consultanta, Strategie si Tranzactii, EY Romania.

 

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, strategi si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL