loader
ING Bank Romania ofera o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobanda pentru creditele ipotecare, pana la 15 martie

ING Bank Romania ofera o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobanda pentru creditele ipotecare, pana la 15 martie

Reducerea se aplica tuturor creditelor ipotecare noi, dar si clientilor care au pornit deja procesul de obtinere a unui credit cu banca si inca nu l-au finalizat

Pana la 15 martie 2022, persoanele in cautare de o locuinta beneficiaza de o reducere de 0,3 puncte procentuale la dobanda pentru creditele ipotecare standard din oferta ING Bank. Dobanda pleaca de la 3,26% si poate ajunge la cel mult 3,76% pentru creditul ipotecar cu dobanda variabila, respectiv 4,19% si 4,69% pentru creditul ipotecar cu dobanda fixa, in functie de alegerea unei asigurari de viata si a vechimii relatiei cu ING.

Reducerea se aplica tuturor creditelor ipotecare noi, dar si clientilor care au pornit deja procesul de obtinere a unui credit cu banca si inca nu l-au finalizat.

Roxana Cristea, Lending Tribe Lead, ING Bank Romania: „Desi am putea crede ca imprumuturile ipotecare au o rata mare de raspandire in randul populatiei, ultimul studiu pe care l-am realizat impreuna cu Mercury Research  ne arata ca, din totalul populatiei adulte, 88% dintre persoane nu au avut niciodata un credit ipotecar sau imobiliar, 5% au avut si l-au inchis, si doar 7% au in prezent un credit de acest tip. Nici in randul populatiei bancarizate procentele nu sunt cu mult diferite, unde 86% nu au avut niciodata si 9% au in prezent un credit ipotecar sau imobiliar. Astfel, prin aceasta oferta ne dorim sa venim in sprijinul persoanelor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta cu o dobanda avantajoasa atat pentru cei care doresc un credit cu dobanda variabila, cat si pentru cei care prefera mai multa predictibilitate, prin ING 7FIX cu dobanda fixa pentru primii sapte ani de credit.”

Aceasta oferta limitata pentru creditul ipotecar standard ajunge sa aiba costuri apropiate cu programul Noua Casa, diferenta fiind avansul minim necesar de 15%, dar si timpul redus de acordare si mai putine conditii impuse imobilului si clientului. Persoanele care doresc sa faca un calcul in prealabil pot accesa calculatorul de pe website-ul ING.

Exemplu de calcul*:

*Calculul este valabil pana la data de 15 martie 2022, considerand ca: indicele de referinta din formula ratei dobanzii variabile are valoarea de la momentul calcularii DAE, rata dobanzii variabile nu este inferioara ratei dobanzii fixe, costurile ramanand neschimbate, iar clientul indeplineste criteriile pentru a avea 0 lei comision administrare cont curent (altfel este 9 lei/luna). Creditul va fi garantat cu ipoteca pe imobilul achizitionat prin credit. Clientul trebuie sa aiba in vedere ca variatia ratei dobanzii sau fluctuatia veniturilor sale pot afecta indeplinirea obligatiilor de plata.

ING

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI