loader
Irinel Popescu este noul Director de Franciza al METRO Romania

Irinel Popescu este noul Director de Franciza al METRO Romania

METRO Romania anunta ca incepand cu data de 1 octombrie 2021, Directorul de Retail, Irinel Popescu va deveni noul Director de Franciza al METRO.

METRO Romania anunta ca incepand cu data de 1 octombrie 2021, Directorul de Retail, Irinel Popescu va deveni noul Director de Franciza al METRO. Prin nou infiintata functie, Irinel Popescu consolideaza Consiliul de Administratie al METRO Romania sub coordonarea directa a Directorului General, Adrian Ariciu.

In noul sau rol, Irinel Popescu va avea misiunea cresterii durabile a retelei de franciza si a afacerilor clientilor revanzatori, sustinand in acelasi timp satisfactia clientilor.

„Irinel Popescu are o bogata experienta in retail atat pe plan intern, cat si international. Este un om de baza al companiei noastre si ne bucuram sa vedem ca reuseste noi performante, alaturi de echipa noastra. De asemenea, Irinel este factorul decisiv datorita caruia reteaua La Doi Pasi a devenit cea mai mare comunitate de antreprenori romani, cu peste 1600 de magazine la nivel national” a declarat Adrian Ariciu, Director General METRO Romania.

Irinel Popescu si-a inceput cariera in 2001 in METRO Romania – magazinul Craiova, iar in perioada 2006 – 2011 a continuat in METRO GROUP, ca Director Magazin la real,- Hypermarket Romania. Din 2011, Irinel Popescu a urmat o cariera internationala la Tesco Ungaria, unde a ocupat pozitia de Director Regional, coordonand cu succes diverse formate de magazine: hyper, super si proximitate. Din 2016, cand s-a alaturat din nou echipei METRO Romania, Irinel Popescu a avut o contributie importanta la cresterea si succesul companiei, prin dezvoltarea conceptului de franciza La Doi Pasi care depaseste azi 1600 de magazine la nivel national. De la rolul initial de Manager Vanzari Retail, pana la promovarea sa in 2020 ca Director Retail, el a demonstrat cu adevarat pasiune pentru brandurile METRO si La Doi Pasi, angajament fata de colegii sai si determinare de a oferi excelenta clientilor nostri revanzatori.

In noul sau rol, Irinel va consolida conceptul de franciza in Romania, prin inovatie, scalabilitate si clienti fericiti.

Echipa METRO ii multumeste lui Irinel Popescu pentru realizarile remarcabile in comunitatea de revanzatori din Romania, pentru angajamentul sau continuu fata de colegi si de clienti si ii ureaza mult succes in noua sa misiune in Consiliul de Administratie al METRO Romania.

Despre METRO Romania

METRO este liderul comertului cu ridicata la scara mondiala, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 16 milioane de clienti care pot alege sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa ridice produsele din magazin sau sa le fie livrate. De asemenea, METRO sustine competitivitatea antreprenorilor si a afacerilor independente prin solutii digitale si contribuie astfel la diversitatea culturala in sectorul comertului cu amanuntul si al industriei ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon esential al activitatii METRO, compania fiind lider la nivel european la capitolul sustenabilitate, conform Indicelui Sustenabilitatii Dow Jones. Compania opereaza in 34 de tari si are peste 100.000 de angajati in intreaga lume.

Autori

foto
METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL