loader
Ioana Mihailescu, desemnata Director Customer Operations al Vodafone Romania, dupa ce Ana Alexe va prelua o pozitie in Australia

Ioana Mihailescu, desemnata Director Customer Operations al Vodafone Romania, dupa ce Ana Alexe va prelua o pozitie in Australia

Ioana Mihailescu, in prezent Director Channel Strategy & Customer Value Management in cadrul Consumer Business Unit, Vodafone Romania, va prelua rolul de Director Customer Operations de la 22 ianuarie 2018, inlocuind-o pe Ana Alexe, care a fost desemnata Director Customer Operations la Vodafone Hutchinson Australia, cu sediul in Sydney.

In noua sa pozitie, Ioana Mihailescu ii va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania, si va face parte din echipa executiva de management.


Ioana Mihailescu este Director Channel Strategy & Customer Value Management din 2014, rol in care a initiat transformarea canalelor de vanzare si a contribuit semnificativ la performanta solida a Vodafone Romania pe segmentul dedicat persoanelor fizice. Anterior, ea a fost Director Customer Operations Support in cadrul companiei pentru doi ani. De asemenea, are o vasta experienta in pozitii de conducere in domeniul financiar-bancar.


Ana Alexe s-a alaturat Vodafone in 2003 si a detinut mai multe roluri de conducere in ariile de relatii cu clientii, operatiuni si experienta a clientilor atat in Romania, cat si in Qatar. In 2012 a fost numita Director Customer Operations in Romania, o pozitie din care a contribuit la construirea unei echipe solide, la pozitionarea companiei ca lider in satisfactia clientilor, atat persoane fizice, cat si companii, si a imbunatatit semnificativ politica de risc de credit. In noua sa pozitie, Ana ii va raporta lui Iñaki Berroeta, CEO Vodafone Hutchinson Australia, care a fost CEO al Vodafone Romania intre 2010 si 2014.
 

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA