loader

Investitille Goodyear in francizele din Romania sunt estimate sa depaseasca 13 milioane Euro in acest an

Goodyear opereaza prin programul de francizare Premio lansat in 2009, 30 de centre de service deschise ca urmare a unei investitii totale de 12,5 milioane Euro.

Goodyear Dunlop Tires Romania a lansat recent centrul de servisare Premio Proinvest la Alexandria, in centrul Romaniei. Programul de francizare Premio a fost lansat de companie in al doilea trimestru al anului 2009 si opereaza in acest moment 30 de centre de service deschise ca urmare a unei investitii totale de 12,5 milioane Euro.


Reteaua de magazine deschise sub brandul Premio va atinge 32 de unitati pana la finalul anului, prin deschiderea a doua magazine in portul Constanta si la Bistrita Nasaud, conform declaratiilor lui Ovidiu Balan, manager pentru Romania si Moldovsa al Goodyear Dunlop Tires Romania.


Reteaua de francize a Goodyear cuprinde centre de tip greenfield, cel mai mare fiind Premio Railex deschis la Suceava ca urmare a unei investitii de 2 milioane de euro.


De asemenea, Goodyear Dunlop Tires Romania opereaza 6 centre de service in Bulgaria, deschise sub brandul francizei Premio si intentioneaza sa pastreze un ritm de extindere cu 3 unitati deschise pe an.