loader
Intracom Telecom preia un proiect de Smart Policing

Intracom Telecom preia un proiect de "Smart Policing"

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a semnat recent un contract cu Directia Politie Elena, din cadrul Ministerului Protectiei Cetateanului din Grecia pentru proiectul "Smart Policing"

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a semnat recent un contract cu Directia Politie Elena, din cadrul Ministerului Protectiei Cetateanului din Grecia pentru proiectul "Smart Policing", care vizeaza asigurarea unei identificari si verificari rapide si sigure a cetatenilor, a vehiculelor si a documentelor de securitate pentru a creste astfel nivelul de securitate al comunitatii.

In contextul acestui contract, Intracom Telecom va efectua studiul, proiectarea si implementarea sistemului informatic integrat. Solutia consta in componente de baza pentru recunoastere faciala, identificarea automata a amprentelor digitale, prelucrarea documentelor de securitate si verificarea autentificarii, cautari complexe de informatii catre baze de date vechi si noi, precum si corelarea informatiilor obtinute astfel.

Printre alte lucrari de inginerie si integrare, compania va pune la dispozitie acest sistem Politiei Elene pentru a fi implementat “din mers” de diverse agentii in timp ce se afla pe teren, precum si de catre Directia de Politie Elena.

Proiectul "Smart Policing" va permite echipelor mobile sa acceseze mai rapid si mai eficient informatii de securitate in teren, unde au loc infractiuni.

Nikolaos Velentzas, Director General Divizia de Servicii Intracom Telecom, declara: "Suntem incantati de increderea acordata de catre Politia Elena pentru a dezvolta si implementa o solutie inteligenta care va reduce indicatorii de criminalitate si va facilita operatiunile autoritatilor de securitate. Extinderea politiei inteligente va ajuta politia elena sa se concentreze asupra surselor de criminalitate, permitandu-le sa ia decizii strategice de implementare si sa raspunda rapid la incidente. Sunt increzator ca acest proiect va deschide calea viitoarelor potentiale implementari de proiecte de supraveghere si securitate la nivel mondial ".

Autori

foto
INTRAROM SA