loader
Smart ID Dynamics este “Partner of the year 2018” pentru SEE & CEE la Summit-ul Regional al Partenerilor Zebra Technologies

Smart ID Dynamics este “Partner of the year 2018” pentru SEE & CEE la Summit-ul Regional al Partenerilor Zebra Technologies

Smart ID Dynamics, lider de piata in Romania pe segmentul solutiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul “Partner of the year 2018” pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies care a avut loc anul acesta in Viena.

Premiul reprezinta o recunoastere a rezultatelor inregistrate pe piata din Romania – cifra de afaceri, inovatie, expertiza, loialitate si flexibilitate.

‘’Pozitia de lider de piata pentru Centrul si Sud Estul Europei este o recunoastere a investitiilor pe care le-am facut de-a lungul timpului intr-un model de business absolut inovativ la nivelul pietei din Romania. O astfel de inovatie ne-a permis sa construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor si al solutiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de technologie din Romania si Moldova, imposibil de copiat de catre principalii competitori. La nivel extern, am mizat intotdeauna pe flexibilitate si agilitate, pe viteza de reactie la dinamica pietei, la schimbarile intervenite in comportamentul clientilor si al competitiei de tip “me too”. Credem cu tarie ca suntem printre putinele companii din piata care au obtinut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbarilor intervenite in piata, schimbari care s-au regasit intotdeauna in reinventarea continua a modelului de business in beneficiul clientilor nostri” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner  Smart ID Dynamics Romania & Moldova.

SmartID Dynamics furnizeaza solutii software si servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare si imprimante de coduri de bare care asigura vizibilitate in timp real asupra proceselor din cadrul organizatiilor. Compania a fost infiintata in 2010 de catre Daniel Boangiu si Romeo Iacob, experti cu peste 20 de ani de experienta in mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri in 2018 de peste 15 mil EURO si un profit net de peste 1,3 mil Euro.

Smart ID Dynamics are in prezent 100 de angajati si colaboratori, detine cea mai mare si mai stabila echipa de specialisti certificati din piata, rezultat al unui program de investitii si de dezvoltare a echipei de management constant, de-alungul celor peste 8 ani de existenta pe piata din Romania.

Echipa de consultanti Smart ID Dynamics este specializata in dezvoltarea de aplicatii mobile enterprise, solutii de colectare de date in timp real applicate mediului industrial (IoT), trasabilitate, inventariere, managementul activelor, managementul incidentelor, sisteme de control al depozitelor, solutii fiscale pentru retail, etc. Cu inovatii incredibile si la nivelul modelului de servicii de consultanta Smart ID Dynamics se afla in topul companiilor care ofera flexibilitate, agilitate si implementare rapida a solutiilor de business cu rezultate masurabile.

“Recunoasterea de care ne-am bucurat in cadrul Summit-ului Regional Zebra Technologies de la Viena este o certificare a pozitiei de lider de piata, in special a strategiei noastre focusate pe inovatie si pe nevoile emergente ale clientilor din pietele pe care le acoperim in prezent. Vom continua sa ne concentram in viitor pe dezvoltarea parteneriatului cu Zebra Technologies, pe dezvoltarea parteneriatului cu clientii nostri dar si pe continua adaptare si inovare la nivelul modelului de business. Le multumim clientilor nostri, companii multinationale si companii locale pentru increderea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului.

Autori

foto
SMART ID DYNAMICS SA