loader
Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizica pentru Aeroportul International din Atena

Intracom Telecom implementeaza sistemul informatic avansat de securitate fizica pentru Aeroportul International din Atena

Nucleul sistemului se bazeaza pe tehnologia de comanda si control a Intracom Telecom, denumita SISC2

Intracom Telecom, furnizor global de tehnologie si solutii, anunta atribuirea proiectului privind Sistemul de Gestionare a Informatiilor de Securitate Fizica (PSIM) al Aeroportului International din Atena. Compania va utiliza platforma sa SISC2 pentru a integra o imagine operationala unificata si pentru a spori gradul de constientizare a situatiei pentru operatiunile de securitate si siguranta in intreaga infrastructura critica interna si externa a AIA.

Nucleul sistemului se bazeaza pe tehnologia de comanda si control a Intracom Telecom, denumita SISC2. Valorificand capabilitatile avansate de integrare, procesare si analiza a datelor cinematice si de pozitionare de pe suprafetele terestre, SISC2 imbunatateste detectarea intruziunilor si automatizeaza declansarea alarmelor si alertelor in cadrul centrelor de operatiuni de securitate ale AIA. Aceasta abordare proactiva consolideaza pregatirea AIA atat impotriva amenintarilor provocate de om, cat si a dezastrelor naturale.

Kostas Kardaras, Director de Securitate si Sisteme Integrate, a declarat: "AIA a adoptat tehnologia noastra de ultima generatie SISC2 de comanda si control, dezvoltata special pentru a raspunde nevoilor speciale si caracteristicilor unice ale terenului infrastructurii AIA. Aceasta implementare permite centrelor de operatiuni de securitate si siguranta sa beneficieze de un nivel sporit de cunoastere a situatiei, de detectare si clasificare a amenintarilor, precum si de atenuarea automata a acestora, sustinuta de instrumente de gestionare a incidentelor prin inteligenta artificiala. Suntem onorati ca AIA ne-a acordat increderea de a furniza tehnologia noastra avansata pentru un proiect atat de important."

Autori

foto
INTRAROM SA