loader
Up Romania obtine certificatul “Great Place To Work” pentru al treilea an consecutiv, cu un procentaj de 90%

Up Romania obtine certificatul “Great Place To Work” pentru al treilea an consecutiv, cu un procentaj de 90%

Prin aceasta recunoastere, Up Romania, un lider in furnizarea de beneficii extrasalariale, isi consolideaza angajamentul fata de o cultura organizationala de excelenta

Up Romania a obtinut pentru al treilea an consecutiv certificarea internationala "Great Place To Work", distinctie acordata celor mai apreciate organizatii de catre angajati. Certificarea se bazeaza pe rezultatele unui sondaj de feedback completat de angajati, in cadrul caruia compania a obtinut un scor impresionant de peste 90%.

Prin aceasta recunoastere, Up Romania, un lider in furnizarea de beneficii extrasalariale, isi consolideaza angajamentul fata de o cultura organizationala de excelenta. Procesul riguros de evaluare, bazat pe feedback-ul angajatilor, a reafirmat pozitia companiei ca unul dintre cei mai buni angajatori din tara.

Cu un scor de 90%, mult peste pragul minim de 65% necesar pentru certificare, Up Romania demonstreaza o dedicare constanta in dezvoltarea unui mediu de lucru de calitate.

Sondajul, care evalueaza aspecte esentiale ale experientei profesionale, precum increderea, respectul, comportamentul, colegialitatea si relatia dintre management si angajati, a evidentiat succesul companiei in crearea unui echilibru sanatos intre viata personala si profesionala, o comunicare eficienta si o atmosfera de lucru placuta. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante si transparenta viziunii managementului.

Printre punctele forte identificate de angajati se numara tratamentul non-discriminatoriu si incluziv, comunicarea eficienta in cadrul echipelor, increderea in competentele angajatilor si ale managerilor, si recomandarea companiei ca un loc placut de munca. De asemenea, au fost apreciate celebrarea evenimentelor importante si transparenta viziunii managementului.

"Suntem incantati sa fim una dintre putinele companii de top din Romania care detin aceasta certificare internationala. Acest lucru confirma inca o data ca, atunci cand angajatii sunt multumiti, motivati si respectati, compania devine 'A Great Place To Work'. Certificarea reflecta grija noastra fata de angajati, care se traduce si in atitudinea noastra fata de clienti. Vom continua sa promovam bunastarea angajatilor prin initiative precum campania 'Redefinim Munca', aceasta fiind o contributie semnificativa si la obtinerea acestei certificari pentru compania noastra," a subliniat  Gina Pavel, Director General Up Romania.

Raspunsurile angajatilor arata ca acestia apreciaza in mod deosebit valorile companiei, precum increderea si suportul, inovatia si diversitatea, munca in echipa, empatia si solidaritatea, si echilibrul intre viata profesionala si cea personala.

 

                                                                                                                   ***

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup international si solid. Prezent in peste 23 de tari, Grupul Up isi adapteaza expertiza la specificul local. Zi de zi este alaturi de 22 de milioane de persoane din intreaga lume, prin zeci de marci de produse si servicii. www.up.coop

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanta. La acestia se adauga peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale nationale si locale care au fost realizate in ultimii 6 ani. Cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor, printre care se numara produse si servicii pentru salariati, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, solutii digitale interactive de incentivare si recompensare STIM Online, servicii dedicate comerciantilor, precum si solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala.

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate.

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up Romania isi propune sa schimbe perspectiva asupra muncii, aducand schimbari semnificative in abordarea acesteia.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL