loader
Acces gratuit la cea mai rapida retea 5G+ din Romania pentru toti clientii Orange si YOXO, pe toata durata verii

Acces gratuit la cea mai rapida retea 5G+ din Romania pentru toti clientii Orange si YOXO, pe toata durata verii

Astfel, in perioada 20 iunie – 31 august, abonatii Orange si YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizeaza, cat si clientii PrePay pot experimenta gratuit performantele retelei 5G+/5G

Vara aceasta, Orange aduce din nou tehnologia de top mai aproape de clientii sai rezidentiali si de business si ofera tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la cea mai rapida retea 5G+/5G din Romania, pana la finalul lunii august. Fie ca fac streaming, isi testeaza aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg sa lucreaze de la distanta, reteaua 5G+ ofera clientilor Orange o conexiune stabila si cele mai bune viteze de internet mobil.

Astfel, in perioada 20 iunie – 31 august, abonatii Orange si YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizeaza, cat si clientii PrePay pot experimenta gratuit performantele retelei 5G+/5G.

In zonele cu acoperire, utilizatorii Orange vor avea parte de o experienta de conectivitate semnificativ imbunatatita datorita performantelor de peste 4 ori mai mari, oferite de reteaua 5G+, ce aduce viteze de pana la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de pana la 0,35 Gbps. Recent, Pitestiul a fost adaugat pe harta zonelor cu acoperire 5G+/5G, astfel ca reteaua Orange 5G+/5G este in prezent disponibila in 39 de orase din intreaga tara. De asemenea, numarul oraselor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind: Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Ofertele verii Orange incepand de la 3€/luna

Pana pe 19.08.2024, cei care doresc sa devina clienti Orange pot profita de ofertele de portare din aceasta perioada, cu discounturi de 50% si preturi de la 3€/luna. De exemplu, clientii pot alege abonamentul Fun 6 cu 20 GB internet si minunte si SMS nationale nelimitate, acum redus de la 6 la 3€/luna sau abonamentul Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/luna, care include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB in roaming SEE, nelimitat minute si SMS nationale si in roaming SEE, dar si 300 minute internationale. Pachetul de portare este completat de ofertele la telefoane 5G si preturi speciale la Buy-Back 5G.

De 50% reducere pot beneficia si clientii Orange Prepay care aleg sa migreze la abonament. Detalii complete in magazine si pe orange.ro.

Mai multe oferte de neratat la telefoanele 5G sunt disponibile in cadrul ofertei “Hot Summer” care vine cu 300€ reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ reducere pentru OPPO Reno11 F si Samsung Galaxy S23 FE sau 50€ reducere pentru iPhone 15.

5G+ pentru toti clientii YOXO si beneficii de neratat

Vara aceasta, performantele retelei 5G+ devin disponibile pentru toti clientii YOXO, care pana pe 31 august au ocazia sa experimenteze gratuit vitezele ultra-rapide de pana la 1,5 Gbps. Astfel, cei care in prezent au abonamente de 9 sau 19 lei si care in mod normal au acces la reteaua 4G+, acum vor putea accesa vitezele oferite de reteaua 5G+, in timp ce clientii cu abonamente de 39 lei care deja au acces la 5G, vor beneficia pe durata verii de un upgrade la 5G+. Acest beneficiu nu implica costuri suplimentare, singurele cerinte pentru accesarea retelei fiind sa aiba un telefon compatibil, care sa fie setat sa foloseasca reteaua 5G si sa se afle in aria de acoperire a retelei Orange 5G+/5G. Informatii complete sunt disponibile pe: yoxo.ro/5g/.

De asemenea, pana pe 28 iunie, clientii noi si cei care activeaza un numar nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat timp de 4 luni de la primirea lui, iar internetul primit poate fi utilizat doar in Romania. Odata activat, bonusul este valabil timp 30 de zile.

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA