loader
Inscrie-te la HR Workshop Marathon 2019

Inscrie-te la HR Workshop Marathon 2019

Revista HR Manager organizeaza pe 16 aprilie 2019, la hotel Capital Plaza, HR Workshop Marathon, un eveniment care surprinde cele mai importante aspecte ale strategiei de dezvoltare din domeniul HR, atat din perspectiva profesionala, cat si din cea personala.

Pe fondul schimbarilor diverse si continue (de la digitalizare la schimbari fiscale) organizatiile agile isi construiesc o cultura care promoveaza si recompenseaza in mod sistematic inovatia.

Criza de talente de pe piata muncii si nevoia de crestere a productivitatii angajatilor fac ca nevoia de traning sa fie foarte dinamica, cu un ritm ascendent. Pentru ca timpul este o resursa primordiala si ne dorim la eveniment o audienta activa si implicata, ii dam posibilitatea sa isi aleaga singura acele arii din HR care i se potrivesc.

Evenimentul din acest an aduce profesionistii din companii mai aproape de instrumentele care le pot inlesni deblocarea potentialului si alinierea propriilor indicatori de performanta la obiectivele de business.

Structura pe sesiuni de workshop-uri (workshop-uri desfasurate simultan in cadrul aceleiasi sesiuni) permite accesul rapid la informatii utile, precum si interactivitate si implicare directa in procesele de HR abordate.

Teme abordate:

 • Cultura de organizatie, angajament si motivatie; Cum construim echipe performante
 • HR Transformation [Organizational Design&Development]
 • #smartleadership – Cum ar fi munca noastra daca am avea lideri inteligenti emotional, care se inteleg mai bine pe ei insisi si cei din jur
 • Cum faci concesii in negocieri; Care sunt cele mai eficiente tehnici in negociere
 • Cum construim engagement prin comunicare; prezentari de impact pentru oamenii de HR
 • Productivitatea si well-being-ul angajatilor: cat si ce ne costa?
 • Provocari in procesele de recrutare si eventuale solutii Cum crestem retentia angajatilor?
 • Cum te ajuta digitalizarea sa eficientizezi procesele de HR
 • Employee Experience; employee value proposition; employer branding; reward and recognition
 • Using Design Thinking in HR

Evenimentul aduce informatii valoroase pentru activitatea profesionala a managerilor de departamente, de linie, Team-Leaders, HR Directors, HR Managers, Talent Managers, L&D Managers, OD Managers, EE Managers si Comp & Ben Managers. 

Cele 3 sesiuni de workshop-uri ii vor provoca pe participanti la discutii libere, dezbateri, interactiune si participare activa:

 • “Cultura de Organizatie” workshop sustinut de speaker: Iuliana Stan, Managing Partner, Human Synergistics. Se va discuta despre CONSTRUCTIV, instrument de lucru nu doar concept. Un workshop despre cum ne punem in practica bunele intentii.
 • “HR Transformation [Organizational Design&Development]” workshop sustinut de speaker: Roxana Mocanu, Chief Game-Changer Noosfera (ITOL& CIPD HR Enterprise). Se va discuta despre cand si cum stim ca avem nevoie de o transformare a functiunii Human Resources? Care sunt procesele pe care ati vrea sa le transformati? cum redesenam echipa astfel incat sa devina fluida si flexibila? Nu toti avem profil de Game-Changeri, dar fiecare poate avea o contributie la schimbarea jocului in HR.
 • “Decalogul negocierii” workshop sustinut de speaker: Sabin Gilceava, fondator si consilier in negociere la Leverage. Se va discuta despre care sunt cele mai importante reguli de care sa tii cont intr-o negociere? Ce sa faci ca sa iti cresti puterea? De ce e important sa tii cont si de nevoile celuilalt? Sabin pune pe masa 10 recomandari care se aplica in orice negociere de business, indiferent de ce ai de negociat si in ce industrie activezi, indiferent de miza si de pozitia din care negociezi (client, furnizor, vanzator, buyer etc.). Toate sunt insotite de exemple si studii de caz concrete din negocierile pe care Sabin le-a asistat sau in care a fost implicat direct de-a lungul timpului.
 • #Smartleadership – Cum ar fi munca noastra daca am avea lideri inteligenti emotional, care se inteleg mai bine pe ei insisi si cei din jur”, workshop sustinut de speaker: Diana Voicu, Senior Learning Architect,  MMM CONSULTING INT’L.
 • “Selling HR ideas IN/OUT sesiune practica de vorbit in public si prezentari cu impact pentru oameni de HR”, workshop sustinut de speaker: Andrei Dunuta, Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SELFTRUST Academy.

Parteneri: Human Synergistics, Noosfera, MMM Consulting, Leverage, Speakings

Partener anual: Romanian Software

Parteneri media: Revista CARIERE, HR Club, Biz, Wall-Street, Portal HR, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-workshop-marathon-2019/

Autori