loader
Inchiriati un eveniment in aceasta iarna!

Inchiriati un eveniment in aceasta iarna!

Un eveniment uimitor spune cele mai bune povestiri ale echipei!

Impreuna putem crea set up-ul perfect pentru evenimentul tau! La finalul unui an de munca perseverenta in echipa, cu siguranta meritati o super petrecere de Craciun!

In aceasta iarna, venim in intampinarea antreprenorilor si tuturor firmelor interesate de inchirierea unui spatiu pentru petrecerea de final de an.

Iti punem la dispozitie locatia perfecta pentru evenimente de succes.
Design-ul eclectic, barul deschis, terasa ‘cosy-cool’ si echipa noastra dedicata, fac din restaurantul nostru un spatiu de evenimente unic in Bucuresti.

Tipurile de evenimente pe care le organizam pot fi corporate, lansari de produs, aniversari si evenimente personale, degustari de vin, ateliere si expozitii, workshop-uri, cursuri si demonstratii, evenimente media, filmari spoturi si reclama.

Dispunem de dotarile tehnice necesare oricarui tip de eveniment si iti punem la dispozitie mai multe optiuni food & beverage: oferta noastra incepe de la 99 RON/persoana. #curcubeupecerulgurii

Afla mai multe si rezerva-ti data evenimentului din timp, la nr. de telefon 0721470073 sau la adresa de e-mail monica.andronescu@pescariusports.ro.

 

Autori

foto
PESCARIU SPORTS & SPA