loader
Libra Internet Bank isi muta sediul central in cladirea Phoenix Tower

Libra Internet Bank isi muta sediul central in cladirea Phoenix Tower

Libra Internet Bank a decis sa isi mute sediul central in cladirea Phoenix Tower, din Bucuresti, ca urmare a cresterii sustinute inregistrate in ultimii ani si a dorintei de a concentra intr-un singur loc diviziile centrale ale bancii.

Noul sediu central se afla pe Calea Vitan 6-6A, intr-o locatie accesibila si o zona apropiata de centrul orasului. 

„Libra Internet Bank a inregistrat o crestere exceptionala in ultimii ani, iar mutarea intr-un nou sediu a fost o necesitate. Ne-am extins, iar acest pas reprezinta o confirmare a directiei bune in care ne indreptam. Noile spatii si facilitatile acestora ne sustin dezvoltarea activitatii, contribuie la conectarea angajatilor si permit interactiunea colaborativa”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata in acest an, „Cea mai inovatoare banca”, in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

Cu o cota de piata de 1% si o retea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.

Autori

foto
LIBRA INTERNET BANK SA