loader
Incepand cu 1 martie, Alina Robescu este noul HR Lead al Unilever South Central Europe

Incepand cu 1 martie, Alina Robescu este noul HR Lead al Unilever South Central Europe

Alina se alatura echipei Unilever dupa 16 ani petrecuti in sectorul bancar

Unilever South Central Europe (USCE) anunta numirea Alinei Robescu in rolul de HR Lead, incepand cu 1 martie. Din acest rol, Alina se alatura echipei de conducere a USCE si va coordona strategiile de resurse umane pentru Unilever in regiunea Europei Centrale si de Sud. Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Barbulescu, numita la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe.

Alina se alatura echipei Unilever dupa 16 ani petrecuti in sectorul bancar. In cel mai recent rol a coordonat echipa de HR Business Partners pentru UniCredit Bank Romania. 

Alina Robescu, HR Lead Unilever South Central Europe: „Este o onoare pentru mine sa ma alatur echipei Unilever SCE ca HR Lead. Este un capitol nou in cariera mea - dupa 16 ani in banking am schimbat sectorul de activitate si am parte de un inceput inedit, intr-un context care nu ne permite inca apropierea de colegi de care are nevoie un om de HR in activitatile pe care le desfasoara. Insa, am simtit inca de la inceput deschiderea si pregatirea echipei Unilever si sunt nerabdatoare sa cunosc colegii si proiectele din South Central Europe. 2021 va fi cu siguranta un an provocator si ma bucur sa incep acest nou capitol alaturi de o echipa bine pregatita si puternica.”

Alina Robescu preia rolul de HR Lead de la Marinela Barbulescu, numita la finalul anului trecut HR Director Supply Chain Eastern Europe.

Noul capitol pe care l-am inceput in Unilever ma duce intr-o echipa noua, o echipa de la care am o multime de lucruri de invatat, mai ales ca vorbim despre echipa de Supply Chain a Unilever din Estul Europei, o echipa pentru care ultimul an a fost plin de lectii si de provocari pe care le-au depasit intr-un mod extraordinar. Dupa 6 ani in rolul de HR Lead in South Central Europe si 20 de ani petrecuti in cadrul Unilever in Romania, a venit momentul sa duc mai departe experienta pe care am dobandit-o si ma bucur sa las in urma o echipa puternica si profesionista, care sunt sigura ca o va intampina pe Alina cu entuziasm”, a declarat Marinela Barbulescu, HR Director Supply Chain Eastern Europe

Alina este un profesionist desavarsit si stiu ca intreaga echipa Unilever din sudul si centrul Europei e pe maini bune. Este un an important pentru noi – in 2021 se implinesc 30 de ani de cand primele produse Unilever au intrat pe piata din Romania. In acelasi timp, este si un an in care vom trai in continuare vremuri incerte. Insa, ceea ce ramane mereu o prioritate pentru noi este echipa, iar Alina va juca un rol crucial in coordonarea actiunilor si strategiilor de resurse umane. Sunt alaturi de ea si stiu ca experienta ei vasta in HR o va ghida excelent in noul rol”, a declarat Ana-Maria Paslaru, General Manager Unilever South Central Europe

Incepand cu 1 martie, Alina Robescu va coordona activitatile de resurse umane din Unilever South Central Europe, regiune care reuneste echipele Unilever din Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. In prezent Unilever South Central Europe are peste 1700 de angajati.

Despre Unilever South Central Europe

Unilever urmareste crearea unui viitor mai bun, in fiecare zi. Ii ajutam pe oameni sa arate bine, sa se simta bine si sa ia ce e mai bun din viata, cu branduri si servicii care sunt beneficie atat pentru consumatorii nostri, cat si pentru alti oameni. Unilever unul dintre liderii globali pe piata bunurilor de larg consum  cu operatiuni puternice in peste 100 de tari si vanzari in peste 180 de tari.  In regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfasoara operatiuni pe pietele produselor alimentare, de ingrijire personala si de ingrijire a locuintei, prin Unilever South Central Europe si Unilever Romania. Unilever South Central Europe, cu sediul in Bucuresti, coordoneaza operatiunile de marketing si vanzari din Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever Romania coordoneaza operatiunile de pe platforma industriala de la Ploiesti.

Pentru mai multe informatii despre compania Unilever si brandurile sale, vizitati www.unilever.ro.

Autori

foto
UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA