loader
Incep inscrierile la Scoala IAA de Marketing si Comunicare

Incep inscrierile la Scoala IAA de Marketing si Comunicare

Scoala IAA de Marketing si Comunicare, cel mai complex program de pregatire profesionala, destinat tuturor celor ce lucreaza in industria de marketing si comunicare, da startul inscrierilor pentru Modulul Fundamentals of Marketing & Communication si Digital Marketing & Communication.

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication se afla la a XVI-a editie si are pana in prezent 248 de absolventi. Modulul se adreseaza persoanelor angajate in departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare sau in curs de absolvire a studiilor superioare, cu maxim 3 ani de experienta in domeniu. Inscrierile se pot face pana la data de 24 februarie 2017. Cele 18 zile de curs se vor desfasura in perioada 10 martie – 1 iulie 2017.


Modulul Digital Marketing & Communication are cinci editii rulate si 80 de absolventi. Modulul se adreseaza mid managerilor si seniorilor din marketing si comunicare. Modulul pune accentul pe integrarea in mod strategic a digitalului in planurile de marketing si comunicare. Inscrierile se fac pana la data de 3 martie 2017. Cele 18 zile de curs vor avea loc in perioada 17 martie – 8 iulie 2017.


“Scoala mi-a dat, dincolo de concepte teoretice, un mod de gandire si de abordare a proiectelor din perspectiva marketing si comunicare. Cred ca, in calitate de specialist in marketing si comunicare, e foarte important sa ai o viziune de ansamblu, ca sa poti sa fii coerent si credibil in ce spui despre brandul tau. Experienta cu Scoala a fost una extraordinara din doua puncte de vedere - personal si profesional - pentru ca mi-a testat niste limite, pentru ca am invatat de la profesionisti si pentru ca am cunoscut o multime de oameni minunati.” - Andreea Badea, sefa de promotie a Scolii IAA – Modulul Fundamentals of Marketing & Communication.


Pentru inscrieri si calendarul detaliat al cursurilor, o puteti contacta pe Laura Tampa, Director Executiv, Scoala IAA, laura.tampa@iaa.ro sau pe Ruxandra Radu, Chapter Coordinator IAA Romania – ruxandra.radu@iaa.ro.


Mai multe detalii despre inscrieri se gasesc pe site-ul Scolii IAA.