loader
In Romania, Mazars anunta o crestere de 15% si numirea lui Razvan Butucaru ca Partener pe Audit & Financial Advisory Services

In Romania, Mazars anunta o crestere de 15% si numirea lui Razvan Butucaru ca Partener pe Audit & Financial Advisory Services

Mazars Romania a incheiat anul fiscal 2015-2016 cu o crestere de 15% fata de anul precedent si continua sa-si consolideze echipa locala. Aceasta reprezinta rezultatul evolutiei sustinute in toate serviciile si al dezvoltarii liniei de Consultanta Financiara (Financial Advisory), lansata in 2014.

Razvan Butucaru, Partener pe Audit & Financial Advisory Services: „Serviciile de consultanta financiara au crescut in ultimii doi ani si au devenit o linie de business importanta a Mazars Romania. Ne-am extins oferta, de la an la an, si am format echipe dedicate. Acum avem capacitatea de a acorda sprijin specializat: de la guvernanta corporativa si gestionarea riscurilor, control intern, consiliere in fuziuni si achizitii, pana la serviciul de consultanta IT, lansat recent, care se adreseaza unor grupuri diverse de clienti si industrii.


Mai mult decat atat, Mazars Romania urmeaza strategia de grup si la nivel local. Astfel, am devenit una dintre putinele firme care ofera servicii de audit si consultanta institutiilor financiare, cum ar fi cele de asigurari si cele bancare; calitatea profesionistilor si a proiectelor realizate sunt apreciate de institutiile de reglementare si clienti.


Rolul de partener presupune continuarea directiei strategice a Grupului, alaturi de echipa, privind dezvoltarea si diversificarea serviciilor si solutiilor oferite, cat si cresterea portofoliului de clienti. Prioritatea noastra este sa fim alaturi de clienti. In acest mediu competitiv si provocator, angajamentul nostru este acela de a ramane un partener de incredere.”

 

Razvan a contribuit semnificativ la dezvoltarea si cresterea serviciilor de consultanta Mazars, cunostintele si profesionalismul sau fiind recunoscute in mediul serviciilor financiare. Expertiza lui a dus la succesul mai multor angajamente importante, ceea ce a sporit imaginea Mazars, pe piata furnizorilor de servicii financiare.

 

Dino Ebneter, Country Managing Partner: "Profilul echipei noastre este ceea ce ne diferentiaza. Continuitatea succesului tine de diversitatea si dinamismul acesteia. Razvan s-a alaturat echipei in 2014, de atunci a contribuit considerabil la povestea de succes Mazars. Fiind un profesionist talentat si riguros, a demonstrat viziune in dezvoltarea liniei de consultanta financiara. Sunt incantat sa-l salutam, in parteneriatul Mazars".

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL