loader
Horatiu Cocheci si Nicoleta Dumitru, consultanti in domeniul capitalului uman, se alatura EY Romania

Horatiu Cocheci si Nicoleta Dumitru, consultanti in domeniul capitalului uman, se alatura EY Romania

Horatiu Cocheci si Nicoleta Dumitru, consultanti cu experienta in domeniul capitalului uman, se alatura departamentului People Advisory Services al EY Romania in calitate de Director, respectiv Senior Manager

Cei doi specialisti vor elabora solutii care sa ajute organizatiile in abordarea provocarilor actuale privind capitalul uman: dificultati in atragerea competentelor necesare, dezvoltarea rapida de noi talente si nevoia de adaptare a practicilor de resurse umane la un mediu extern in permanenta schimbare.

 

Sustinerea organizatiilor in gestionarea corespunzatoare a acestor provocari reprezinta o directie strategica pentru EY, atat la nivel global cat si in Romania.

 

Ne dorim sa „insotim” organizatiile pe parcursul proceselor de transformare pe care le traverseaza, pornind de la derularea evaluarilor organizationale, asigurand suportul necesar pe parcursul transformarii, dar si dezvoltand practici de resurse umane inovatoare, adaptate realitatilor interne si externe. Implicit, prin modul in care ne propunem sa implementam interventiile noastre, dorim sa facilitam repozitionarea functiei de resurse umane in cadrul organizatiei si sa asiguram sustenabilitatea interventiilor prin dezvoltarea competentelor interne sustinute de instrumente de monitorizare moderne” a mentionat Claudia Sofianu, Partener EY Romania si coordonatorul departamentului People Advisory Services.

 

Horatiu Cocheci va coordona implementarea directiilor strategice ale EY Romania pe aria de HR Advisory. Are o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane si al consultantei, ariile sale de expertiza integrand managementul performantei, dezvoltare organizationala si managementul recompensarii. Pe langa implicarea directa in elaborarea si implementarea solutiilor de management si dezvoltare a capitalului uman pentru o gama variata de clienti, Horatiu contribuie la dezvoltarea comunitatii de profesionisti in domeniul resurselor umane, fiind membru in echipa de conducere a HR Club Romania. in plus, Horatiu detine certificari internationale in domeniile managementului strategic si al managementului recompensarii.

„Ne propunem sa ne indeplinim obiectivele strategice prin dezvoltarea de solutii adaptate „personalitatii” fiecarui client, prin interventii rapide, usor de implementat si de inteles, cu o rentabilitate cuantificabila. Ne dorim sa devenim parteneri de incredere pentru organizatii diverse, din punct de vedere al actionariatului, al dimensiunii, al sectorului de activitate”, a mentionat Horatiu Cocheci, Director, People Advisory Services, EY Romania.

 

Nicoleta Dumitru va gestiona proiectele specifice derulate pe zona de consultanta in domeniul capitalului uman. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei in resurse umane, ariile sale de expertiza incluzand dezvoltarea si eficienta capitalului uman, asistenta pe parcursul proceselor de  fuziuni si achizitii si managementul recompensarii. Nicoleta a coordonat proiecte de consultanta de amploare pentru organizatii locale si internationale. De asemenea, Nicoleta detine certificari internationale in domeniile managementului strategic si al managementului recompensarii si a contribuit la dezvoltarea primului sistem local de certificare a profesionistilor in resurse umane elaborat de HR Club Romania.

 

„Indiferent de aria de interventie, abordarile noastre au in centru doua principii: aliniere la strategia organizatiei (prin parteneriat direct cu managementul organizatiei pe parcursul proiectului) si asigurarea sustenabilitatii interventiei noastre (prin transfer adecvat de cunostinte catre echipa de resurse umane si catre management)”, a mentionat Nicoleta Dumitru, Senior Manager, People Advisory Services, EY Romania.

 

Prin alaturarea lui Horatiu si a Nicoletei, practica de consultanta a EY Romania se consolideaza, clientii urmand sa beneficieze de solutii inovatoare si de servicii integrate pe parcursul proceselor de transformare pe care le traverseaza, pentru a deveni mai agili si mai performanti.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL