loader
PeliFilip il asista pe Octavian Radu in preluarea Postmaster si Total Post

PeliFilip il asista pe Octavian Radu in preluarea Postmaster si Total Post

In urma acestei tranzactii care a fost finalizata miercuri, 19 aprilie, Octavian Radu a dobandit controlul asupra Postmaster SRL, fosta filiala a Grupului Österreichische Post AG, respectiv asupra Total Post Mail Services SRL si Total Post Services SRL, filiale ale Zoto Investments BV.

 

„Desi contractul a fost semnat in toamna anului 2016, discutiile cu Posta Austriaca au inceput inca din prima parte a anului trecut. in aceasta perioada, au fost analizate conditiile optime de preluare a firmelor Postmaster si Total Post, in raport cu planurile de business ale clientului nostru. Astfel, credem ca aceasta tranzactie va avea un impact pozitiv asupra pietei de servicii postale, in special prin cresterea competitivitatii segmentului de trimiteri postale adresate si suntem in continuare alaturi de Octavian Radu in dezvoltarea noii afaceri”,a declarat Ioan Dumitrascu, Partener PeliFilip.

Echipa PeliFilip implicata in acest proiect a fost coordonata de  Ioan Dumitrascu si i-a inclus pe Monica Statescu (Senior Associate), Sofia Lovin (Associate), precum si pe Georgeta Gavriloiu (Senior Associate) si Dragos Iordache (Associate), pe aspecte legate de notificarea operatiunii de concentrare economica la Consiliul Concurentei.