loader
Alexandru Reff preia stafeta conducerii Deloitte Romania de la Ahmed Hassan

Alexandru Reff preia stafeta conducerii Deloitte Romania de la Ahmed Hassan

Alexandru Reff a fost numit Country Managing Partner Deloitte Romania si Moldova, incepand cu 1 iunie 2017. El preia rolul de la Ahmed Hassan, care va detine o pozitie de conducere regionala.

Alexandru Reff este avocat, fondator al Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand Deloitte Legal in Romania. si-a inceput cariera in Deloitte in 1997 si a avut mai multe pozitii de conducere, inclusiv cea de partener coordonator al practicii de Servicii fiscale si juridice Deloitte timp de patru ani. Un expert recunoscut in domeniile M&A si imobiliar, Alex este apreciat pentru stilul de leadership colaborativ si pentru parteneriatele pe termen lung cu clientii.

 

„Sunt onorat sa preiau conducerea firmei unde mi-am inceput cariera. Vom continua sa construim un proiect exceptional centrat pe obiective dincolo de noi insine, dezvoltand cariere la cel mai inalt nivel si contribuind cu impact semnificativ in mediul de afaceri si in societate", a declarat Alexandru Reff cu ocazia numirii in functie.

 

“La 25 de ani de prezenta in Romania, Deloitte este o echipa puternica de profesionisti din domenii diverse, care asista cu pasiune si distinctie multe dintre cele mai importante companii din piata. Unul dintre obiectivele mele principale este ca, in echipa Deloitte, fiecare sa se simta implinit sprijinindu-i pe clienti si pe colegi sa exceleze".

 

Ahmed Hassan a adaugat: „Sunt sigur ca, sub indrumarea lui Alex, compania va continua sa se dezvolte din pozitia puternica pe care o detine in prezent. Este un profesionist talentat si  energic, care va conduce Deloitte cu pasiune si integritate".

 

Ahmed Hassan va prelua noi responsabilitati regionale in cadrul Deloitte, in calitate de lider de risc pentru Europa Centrala si membru al Comitetului Executiv regional. El s-a alaturat Deloitte Romania in anul 2000 si este un profesionist respectat, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul consultantei financiare si al auditului. Ahmed Hassan a avut un rol central in extinderea Deloitte in plan local si a servit drept Country Managing Partner de la inceputul anului 2011. El a detinut anterior pozitii de conducere precum partener coordonator servicii de audit si risc pentru regiunea balcanica si presedinte al Comitetului director Deloitte in Europa Centrala.

 

In timpul mandatului sau, veniturile Deloitte au crescut de la 22 milioane EUR/an la peste 35 milioane EUR/an, o crestere de aproximativ 60% in sase ani. Conducerea firmei este reprezentata de 17 parteneri si 35 de directori, in timp ce echipa s-a dublat la aproximativ 700 de oameni, iar portofoliul de servicii s-a extins.

 

Conducerea Reff & Asociatii va fi preluata de Andrei Burz-Pinzaru, partener si coordonator al practicii bancare si de piete de capital a firmei, iar Alexandru Reff va continua sa asiste clienti in practicile de M&A si imobiliare. Andrei este de profesie avocat, cu 20 de ani de experienta multidisciplinara in domeniile bancar, piete de capital si M&A. El s-a alaturat Deloitte in anul 2002 si este recunoscut drept unul dintre avocatii de top de catre publicatii internationale de prestigiu.

 

Andrei Burz-Pinzaru a declarat: „Sunt incantat sa continui cresterea Reff & Asociatii in al doilea deceniu de activitate. Pe masura ce profesia de avocat se schimba, cautam sa fim cu un pas inainte prin capacitatea de a raspunde noilor cerinte ale clientilor, care implica o abordare multidisciplinara, orientata spre afaceri".

 

Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati de business din Romania, cu o echipa de conducere formata din sase parteneri si peste 60 de avocati.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL