loader
HOMELUX a deschis un nou magazin in Ploiesti si aduce un dublu avantaj pentru clienti

HOMELUX a deschis un nou magazin in Ploiesti si aduce un dublu avantaj pentru clienti

Acesta este al doilea magazin din Ploiesti si al patrulea din grupul HOMELUX

Reteaua de magazine HOMELUX se extinde odata cu deschiderea unui nou magazin cu mobilier si decoratiuni pentru casa, in cadrul centrului comercial Mercur Shopping Center din Ploiesti. Acesta este al doilea magazin din Ploiesti si al patrulea din grupul HOMELUX.

In cadrul noului magazin clientii vor descoperi de la idei de amenajare la piese de mobilier pentru toata casa, de la decoratiuni variate la corpuri de iluminat si covoare. Produsele au un raport excelent calitate-pret si raspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic si romantic. Colectiile sunt compuse de designerii nostri de interior, astfel incat piesele sa deserveasca unei game cat mai variate de necesitati si sa sporeasca semnificativ confortul de acasa.

Deschiderea magazinului coincide cu derularea campaniei de Black Friday, care anul acesta vine cu un castig la dublu: reduceri de pana la 90% in noiembrie si un voucher-cadou de 10% reducere valabil la cumparaturi in februarie. Campania se deruleaza pe tot parcursul lunii noiembrie si cuprinde toate produsele din stoc.

Noul magazin se afla in centrul comercial Mercur Shopping Center din Ploiesti, Piata Victoriei nr. 1 si este deschis de luni pana sambata intre orele 10:00 - 20:00 si duminica intre orele 10:00 - 18:00. Acesta se alatura altor trei magazine din cadrul grupului: Homelux DN1 Value Centre Bucuresti (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiesti (DN1, Ploiesti-Brasov km. 6) si Homelux Focsani (Str. Aleea Parc nr. 2).