loader
GEFCO Romania isi muta sediul central in noul  Campus 6.1, cladire dezvoltata de Skanksa Romania

GEFCO Romania isi muta sediul central in noul Campus 6.1, cladire dezvoltata de Skanksa Romania

Skanska Romania, divizia locala a liderului mondial in dezvoltare imobiliara si constructii, anunta un nou chirias in cladirea Campus 6.1., ce urmeaza a fi livrata in al treilea trimestru din acest an.

GEFCO Romania, subsidiara locala a grupului GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanturile de aprovizionare industriale si lider european in logistica auto, isi muta in toamna acestui an birourile sediului central in prima cladire a complexului Campus 6.
Angajatii GEFCO au avut ocazia sa aleaga cladirea ce le va fi „casa” in urmatorii ani, iar optiunea lor a fost, intr-o majoritate semnificativa, Campus6.1.


„Abordarea noastra asupra cladirilor de birouri este unica pentru piata autohtona. Skanska Romania construieste spatii futureproof care tind sa devina destinatii complexe ce ofera facilitati diverse si depasesc statutul de locuri unde oamenii isi desfasoara activitatea. Acest lucru a rezonat cu cel mai recent chirias al nostru care este unul dintre cei mai importanti operatori de logistica si transport de autovehicule din Romania, fapt materializat in alegerea Campus 6.1. ca sediu in care sa-si desfasoare activitatea” declara Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property Romania.


Suprafata inchiriata de GEFCO Romania totalizeaza 680 metri patrati.


„GEFCO Romania a avut sediul in partea de Nord a Bucurestiului inca de la infiintare, insa cu timpul aceasta zona s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce in ce mai anevoios. Astfel ideea de a ne muta intr-o alta parte a orasului a fost luata in calcul. Infinite Proximity by GEFCO este o directie foarte importanta a culturii organizationale GEFCO pe care o pretuim foarte mult si de aceea am tinut sa ne consultam cu toti angajatii in cadrul companiei noastre. Impreuna am recunoscut avantajele oferite de Campus 6.1. Cladirea s-a clasat in topul preferintelor, atat din punct de vedere al amplasarii, datorita proximitatii metroului, a distantei mici fata de agentia noastra din Joita si a Universitatii Politehnica, zona cu mult potential in ceea ce priveste recrutarea de noi talente, dar si datorita dotarilor de care beneficiaza cladirea, tinand cont ca este o cladire “verde”, declara Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager si Director General al GEFCO Romania si Bulgaria.


Compania GEFCO Romania este prezenta pe piata locala de 13 ani si deserveste anual 350 de clienti. In prezent, GEFCO Romania activeaza prin intermediul a sase puncte logistice si opereaza transportul pentru peste 60% din totalul vehiculelor finite produse in Romania.


Complexul Campus 6 este situat in zona Politehnica, aflata intr-o continua expansiune in ce priveste dezvoltarea cladirilor de birouri. Amplasarea proiectului reprezinta un avantaj pentru multe dintre companiile ce intentioneaza sa isi mute sediul. Campus 6.1. dispune de o parte din caracteristicile certificarii WELL, certificare care se adreseaza si ia in calcul ocupantii cladirilor, sanatatea si confortul acestora, factori ce au implicatii directe si dovedite in retentia si cresterea productivitatii. Se pune accent pe calitatea aerului si a apei din cladire, accesul la lumina naturala, prezenta plantelor si a vegetatiei, dar si pe confortul personal, accesul la alimente sanatoase si influenta pe care o au cladirile asupra corpului uman.


Proiectul Campus 6 va include zone verzi dotate cu prize electrice si Wi-Fi, spatii de retail si statii de incarcare a masinilor electrice.
 

Autori

foto
GEFCO ROMANIA SRL