loader
Hödlmayr Romania isi extinde flota cu 24 transportoare noi de vehicule

Hödlmayr Romania isi extinde flota cu 24 transportoare noi de vehicule

Hödlmayr Romania investeste masiv anul acesta in modernizarea flotei proprii de autovehicule. Recent, expertul in automotive si-a extins flota cu 24 transportoare noi de vehicule.

„Vorbind in general despre flota noastra, putem spune ca este una din cele mai moderne din Europa. Varsta medie a vehiculelor noastre este de 3,7 ani – media in bransa fiind de peste 7 ani“, declara Johannes Hödlmayr, Directorul General al firmei Hödlmayr.

 

In prezent, totalul vehiculelor firmei Hödlmayr International AG este de 780 transportoare speciale pentru autovehicule, din care 99% sunt Euro 5-, EEV- sau Euro 6.

 

Avantaje pentru soferi: investitii in siguranta si confort


„Cele 24 autotransportoare noi Euro 6 ale noastre dispun de tempomat anticipativ si de frana cu evacuare de putere crescuta. In plus, toate autovehiculele sunt dotate cu instalatie de climatizare pe timp de stationare“, subliniaza Tamer Sen, director al Hödlmayr Romania, care completeaza: „Pe langa imbunatatirile de o importanta majora pentru confortul soferilor, cu acest pachet de masuri aducem si o contributie deosebit de valoroasa la crearea unui sistem de transport auto cu emisii de noxe cat mai scazute – ramanand astfel fideli principiului nostru de sustenabilitate cuprins in formula: ‚Go green – Go Hödlmayr‘.

 

Evolutii pozitive in prima jumatate de an


Cifra de vanzari de vehicule noi in prima jumatate a anului 2018 arata o crestere de circa 30 % fata de anul trecut, ceea ce le ofera expertilor in automotive de la Hödlmayr Logistics Romania destule motive de incredere pentru anul in curs. „Volumul exporturilor noastre in Europa centrala si de Vest a crescut continuu in ultimele luni, multumita productiei mari a fabricantilor romani de autovehicule“, mai afirma Tamer Sen.

Autori

foto
HOEDLMAYR-LAZAR ROMANIA SRL