loader
FREE NOW il numeste pe Lennart Zipfel in pozitia de Country Manager pentru Romania

FREE NOW il numeste pe Lennart Zipfel in pozitia de Country Manager pentru Romania

Lennart si-a dezvoltat o cariera solida in domeniul consultantei si dezvoltarii afacerilor, gestionand proiecte globale si conducand echipe internationale

FREE NOW, lider european de servicii multimodale de mobilitate, anunta ca Lennart Zipfel este noul Country Manager al companiei pentru Romania. Cu o experienta vasta in consultanta financiara si strategica, in evaluarea planurilor de afaceri si in managementul proiectelor globale, Lennart Zipfel va juca un rol activ in continuarea dezvoltarii FREE NOW pe piata locala, consolidand pozitia de partener puternic si de incredere in sectorul mobilitatii urbane.

Lennart si-a dezvoltat o cariera solida in domeniul consultantei si dezvoltarii afacerilor, gestionand proiecte globale si conducand echipe internationale.

El s-a alaturat companiei FREE NOW in urma cu aproape trei ani, intr-o pozitie de conducere in care a fost responsabil pentru Departamentul Financiar. Viziunea sa strategica de business l-a ajutat sa evolueze in zona de Dezvoltare Corporativa, de unde a condus operatiunile de dezvoltare a afacerii.

Mi-am petrecut intreaga cariera analizand dezvoltarea afacerilor, creand strategii si planuri financiare pentru diferite piete si contexte diverse. Preluarea acestui rol imediat dupa criza pandemica nu va fi o sarcina usoara, dar sunt increzator ca pot asigura pozitia puternica a FREE NOW Romania in sectorul mobilitatii urbane. De cand m-am alaturat FREE NOW, am avut placerea sa lucrez cu oameni capabili, cu initiative excelente, asa ca am sperante mari in ceea ce priveste aceasta provocare”, a declarat Lennart Zipfel.

In cadrul FREE NOW, Lennart se va concentra pe consolidarea prezentei companiei pe piata, pe imbunatatirea experientei pasagerilor atunci cand se deplaseaza in oras, facand din FREE NOW un furnizor de servicii de mobilitate sigur si usor de utilizat pentru romani, in cele 9 orase din tara in care compania este prezenta.

In acest context economic dificil, competente precum cele ale lui Lennart sunt absolut necesare pentru buna functionare a unei companii. Piata de mobilitate din Romania este in crestere si suntem bucurosi sa oferim o solutie de transport sigura si accesibila tuturor celor care au nevoie de ea. Lucram constant la imbunatatirea serviciului, iar cu Lennart la conducere, rezultatele se vor resimti din ce in ce mai mult in randul utilizatorilor. Sunt convins ca Lennart, datorita cunostintelor sale de business si de lucru cu oamenii, va creste afacerea locala in directia dorita”, a declarat Marc Berg, CEO FREE NOW.

Lennart are un master in contabilitate si finante la The London School of Economics and Political Science si o diploma de licenta in acelasi domeniu, obtinuta la Universitatea din Hamburg, Germania. De-a lungul carierei sale, si-a dezvoltat cunostinte in domenii precum finante corporative, strategie de afaceri, planificarea afacerilor si managementul riscului, care il fac un Country Manager avizat. 

Despre FREE NOW

Grupul FREE NOW este principala platforma multiserviciu de mobilitate, la nivel european, sustinuta de BMW Group si Daimler AG. Pe langa ride hailing, FREE NOW ofera si servicii de micromobilitate precum e-scutere, e-biciclete, e-vespa, dar si car sharing. Grupul cuprinde serviciile FREE NOW (10 piete europene) si Βeat (5 piete latino-americane si 1 piata europeana). In total, aceste servicii au in prezent 50 de milioane de utilizatori din 16 tari si peste 150 de orase. Astfel, FREE NOW este cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate din Europa si compania de ride hailing cu cea mai rapida crestere din America Latina. FREE NOW colaboreaza cu diferite companii pentru a oferi clientilor si mai multe optiuni de a ajunge din punctul A in punctul B. In total, peste 1.900 de angajati din aproximativ 38 de birouri fac parte din echipa grupului FREE NOW, care este condus de CEO-ul Marc Berg.