loader
Cegeka Romania tinteste extinderea in mai multe orase din Romania si Moldova prin infiintarea birourilor de tip satelit

Cegeka Romania tinteste extinderea in mai multe orase din Romania si Moldova prin infiintarea birourilor de tip satelit

Planurile companiei pentru perioada urmatoare vizeaza extinderea in mai multe orase din Romania si Moldova prin infiintarea mai multor birouri-satelit, in timp ce in Bucuresti va ramane sediul central, alaturi de activitatile pivot din Iasi

Cegeka Romania, furnizor de top de solutii IT&C, a inregistrat la jumatatea anului 2021 o cifra de afaceri de 18,8 milioane euro, cu 12.2 % mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Este o crestere semnificativa si importanta pentru companie si grup, care demonstreaza stabilitatea si capacitatea companiei de a se adapta in conditii de incertitudine, criza sanitara, dar si fluctuatii permanente ale activitatii generale economice.

Evolutia pozitiva se datoreaza eforturilor continue ale intregii echipe si al portofoliului local si diversificat de clienti, deruland noi proiecte de transformare digitala, dar si continuand colaborarile deja existente. Cele mai mari proiecte realizate pe care Cegeka Romania le-a avut anul acesta sunt pentru companii si business-uri din industria financiar-bancara, asigurarilor, retail, logistica si real estate. Suntem ambitiosi si estimam ca pana la sfarsitul anului sa aducem o crestere a veniturilor companiei cu cel putin 15% mai mare fata de anul precedent”, declara Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka Romania.

Cegeka Romania se aproprie de 700 de angajati | Birouri-satelit: un nou model de lucru

Planurile companiei pentru perioada urmatoare vizeaza extinderea in mai multe orase din Romania si Moldova prin infiintarea mai multor birouri-satelit, in timp ce in Bucuresti va ramane sediul central, alaturi de activitatile pivot din Iasi. Cresterea prognozata pentru urmatorii 2 ani este reprezentata de angajarea a 75 de oameni noi in Moldova, in timp ce 200 de noi colegi urmeaza sa se alature birourilor-satelit din Romania.

Pozitiile deschise vizeaza specialisti tehnici pentru o paleta diversa de proiecte, majoritatea fiind pe urmatoarele tehnologii: Java, .NET, Mobile, JavaScript, Cloud, Windows, Linux, Cyber-Security, Storage si Digital Workplace. Compania a depasit pragul de 680 de angajati la nivel local, fiind recunoscuta, in acelasi timp, ca fiind printre cei mai buni angajatori IT din Romania.

Modelul de lucru hibrid a fost imbratisat inca din fazele incipiente ale implementarii acestuia ca practica. Elementul esential a fost definirea unei strategii: cum se potriveste acest model cu valorile si cultura noastra, cu obiectivele de business, cum masuram, ce intrumente folosim si cum integram in experienta de zi cu zi a angajatului acest mod de lucru. Este un proces complex pe care noi l-am implementat prin co-creare cu oamenii din organizatie, avand ca obiectiv principal flexibilitatea si valoarea noastra centrala «in close cooperation»”, spune Andra Antonescu, HR Director la Cegeka Romania.

Modelul acesta face parte din strategia de well-being a companiei. Obiectivul acestui program este de a incuraja oamenii sa isi defineasca si sa isi construiasca cu succes viata profesionala. Pentru Cegeka, acest lucru inseamna ca nu sunt restrictivi atunci cand definesc bunastarea, ci mai degraba o privesc ca o suma de factori care au impact asupra tuturor domeniilor vietii lor.

Despre Cegeka Romania

Cu peste 5,000 angajati la nivel de grup in Europa, dintre care aproximativ 700 in Romania si Moldova, Cegeka este prezenta pe piata romaneasca din 2011. Cegeka este un furnizor european de solutii IT, incluzand servicii de dezvoltare de aplicatii end-to-end, cat si de IT team extension, servicii Cloud, infrastructura IT, servicii de date si automatizare, precum Artificial Intelligence/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT, DevOps. Cegeka isi ajuta clientii sa ramana relevanti in mediul digital, dincolo de digitalizare si evolutie in cloud, oferind solutii care au un impact real asupra business-ului clientilor.

Autori

foto
CEGEKA ROMANIA SRL