loader
Forza Rossa deschide cel mai nou showroom din Europa, dedicat 100% marcii Ferrari

Forza Rossa deschide cel mai nou showroom din Europa, dedicat 100% marcii Ferrari

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari pe piata locala, deschide oficial unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume, dedicate exclusiv marcii Ferrari

Amplasata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor la numarul 91A, cladirea Forza Rossa, proprietate a grupului, este unul dintre cele
mai mari ansambluri imobiliare tehnologice din lume, dedicate 100% marcii Ferrari. Cu suprafata desfasurata de peste 4.000 de metri patrati, imobilul respecta integral cele mai noi reguli si standarde de identitate ale celebrului brand italian si beneficiaza de dotari tehnologice de exceptie in zona de service, unele unice in regiune.
 
 
Mai mult, Forza Rossa Holding este acreditata sa execute reparatii pentru toate automobilele Ferrari, datorita implementarii noilor standarde tehnologice specifice.
 
In conformitate cu noile standarde de identitate ale marcii Ferrari, cladirea Forza Rossa include si un showroom dedicat exclusiv masinilor second-hand, care ofera clientilor posibilitatea de a alege masini rulate care detin toate certificarile Ferrari de calitate si garantie.
 
Clientii Ferrari beneficiaza de un important garaj subteran, unde servicii complete de parcare, cosmetizare si intretinere pe termen lung, sunt oferite de o echipa de asistenta tehnica dedicata. Clubul proprietarilor de Ferrari, un spatiu dedicat exclusiv evenimentelor clientilor brandului, aflat la primul nivel, intregeste complexitatea noului ansamblu imobiliar.
 
Enrico Galliera, Senior Vice-President al Ferrari SpA: ”Avem multi proprietari si fani Ferrari atat in Bucuresti, in Romania, cat si in regiune iar acest nou showroom este gandit sa-i apropie si mai mult de experientele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care il promoveaza Ferrari in lume”.
 
 
Camelia Bazac, Managing Director al Forza Rossa Holding: “Dupa 10 ani de activitate in Romania, principala preocupare a echipei Forza Rossa este sa oferim tuturor clientilor nostri, actuali si viitori, aceeasi experienta unica, specifica brandului Ferrari oriunde in lume. Noul sediu al calutului cabrat isi asteapta oaspetii cu un calduros si exclusivist lounge, parte integranta a noului concept, cu un atelier de creatie, un spatiu al minunilor, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce reprezinta scena unde fiecare client transforma un vis in realitate si o zona dedicata celui mai emotionat moment, unde masina este livrata, in cadrul unei ceremonii consacrate si unice.”

Autori

foto
VINTAGE & SPORT GARAGE SRL