loader
FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

Editia a XVIII-a. THE TRUTH BEHIND THE DIGITAL & HYBRID TRANSFORMATIONS, marti, 30 mai 2023

Revista HR Manager organizeaza cu sprijinul Humanistic, in data de 30 mai 2023, editia a XVIII-a din seria de evenimente FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI, cu tema: THE TRUTH BEHIND THE DIGITAL & HYBRID TRANSFORMATIONS.

Evenimentul se va desfasura in format hibrid: in-person, la sediul Microsoft si online, in intervalul 09.00-14.30.

Invitatii la eveniment vor provoca participantii la un dialog despre subiectul transformarii digitale, care va fi abordat din trei perspective:

 • Proiecte concrete de transformare - prin studii de caz despre transformari organizationale, aflam cum sa ne uitam critic la o transformare, si cum poate aceasta transformare sa aiba loc intr-un mediu hybrid. Fie ca vorbim despre o reorganizare, o aliniere de culturi, un plan de integrare, o schimbare de mentalitate, un proiect de reorganizare pentru a sustine si mai bine tehnologia, dorim sa aducem in zona practica aceste initiative si sa aratam cum am reusit sa schimbam mentalitati, destine, sa dezvoltam oameni sau sa facem echipe sa creada in lucrurile pe care le au in comun.
 • Din perspectiva abilitatilor si a pregatirii oamenilor pentru schimbari sistemice in digitalizare: hybrid way sau digital way NU este cel mai bun mod de organizare cu putinta si vine cu provocarile sale – care sunt acestea din perspectiva practica, si ce am facut pentru a le transforma in oportunitati?
 • Din perspectiva viitorului – digital future: Cum e folosita inteligenta artificiala si ce se afla in spatele ei? Sa ne fie frica de dominatia masinilor in lumea oamenilor? Are valul de concedieri din companiile de tehnologie o explicatie in dominatia tehnologiei insasi asupra oamenilor? Cat timp am castigat pentru inteligenta emotionala cu ajutorul tehnologiei si care este impactul acesteia asupra relatiilor sociale? Cum facem viitorul sa fie cu adevarat uman? Cum nu ne lasam transformati, ci imbogatiti de tehnologie?

Teme de discutie:

- Ce a stat la baza deciziei de transformare, cum a fost initiativa organizata pentru a fi human centric, ce am avut de invatat si ce am recomanda pe viitor pentru ca transformarile sa fie un succes;

- Cum masuram daca organizarea in jurul muncii Hybrid e un succes?

- Cum pregatim oamenii pentru provocarile modului de organizare – cum invatam liderii sa renunte la control? Cum schimbam profilul la interviuri pentru a cauta oameni cu abilitati care sa le permita integrarea usor, chiar si la distanta?

- Cum arata un onboarding in digital? Ce transformari au fost adoptate prin tehnologie in modul in care noii veniti interactioneaza?

- Ce si cum privesc aceste transformari directorii de Resurse Umane, strategii politicilor de HR?

- Cum influentam discutiile de board pentru a arata echilibrul pe care ni-l dorim?

- Ce discutii vor aparea in viitorul imediat apropiat despre modul cum integram tehnologia?

- Ce parere au liderii si organizatiile despre competentele viitorului, ce abilitati, parghii, procese, ar trebui dezvoltate incepand deja de AZI?

In organizatii se vorbeste despre “digital ready”, “mindset digital”, “hybrid”, “technology"

Multe organizatii  vireaza spre o cultura digitala si totusi folosesc practica si mentalitatea analogica.

Inca mai dorim sa oferim angajatilor si liderilor acel mindset transformativ, digital. Inca mai cautam raspunsuri impreuna.

Manageri si specialisti HR vor dezbate initiative, vor prezenta studii si vor impartasi cateva idei de cum au fost, sau cum pot fi asimilate si integrate aceste transformari.

Printre speakerii confirmati la eveniment:

 • Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank
 • Adina Vidroiu, HR Director Romania & Greece, Cyprus, Malta, Microsoft
 • Bogdan Floristeanu, People Director, HEINEKEN Romania
 • Andreea Fasui, Head of People, Softelligence
 • Florentina Ciontea, Human Resources & CSR Director, Sodexo Benefits & Rewards Services
 • Alina Perrin, Head of People, Amber Studio
 • Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 • Sorin Faur, Autor, Trainer, HR Consultant, Psiholog
 • Vasile Alecsandru Strat, Ph. D Associate Professor, Dept. of Statistics & Econometrics Dean of Bucharest Business School.

Moderator al evenimentului este: Roxana Axini – Learning Partner HUMANISTIC

Toate prezentarile si discutiile se desfasoara in limba romana.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se face pe pagina evenimentului , unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact: evenimente@cariereonline.ro.

Organizator: Revista HR Manager

Cu sprijinul: HUMANISTIC

Parteneri: Softelligence, Sodexo, Microsoft, Romanian Software

Partener academic: Bucharest Business School

Parteneri media: CARIERE, BIZ, HR Club, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Hipo.ro, Portal HR, Psychologies, Spotmedia, Wall-Street.  

 

Autori