loader
Emerson va fi Noul Chirias al Globalworth Campus in Bucuresti, Romania

Emerson va fi Noul Chirias al Globalworth Campus in Bucuresti, Romania

Globalworth Campus este un proiect foarte ambitios, gandit sa ofere un ecosistem echilibrat in cel mai extins parc de birouri dezvoltat in Romania

Emerson, o companie globala de tehnologie si software, va fi chiriasul Globalworth incepand cu luna aprilie 2022. Compania a semnat un contract de inchiriere pe o perioada de sapte ani pentru un spatiu de birouri de 1.100 mp in Globalworth Campus C din Bucuresti.

Emerson, care cuprinde doua platforme globale de afaceri – Solutii de Automatizare si Solutii Comerciale si Rezidentiale, se angajeaza sa impulsioneze inovatia pentru a face lumea un loc mai sanatos, mai sigur, mai inteligent si mai durabil. Angajatii din divizia Emerson de Solutii de Automatizare isi vor desfasura activitatea in cladirea Campus Globalworth, una dintre cladirile de birouri de top din Romania, iar Emerson va beneficia de cea mai mare comunitate de afaceri din tara: Globalworth District.

Globalworth Campus este un proiect foarte ambitios, gandit sa ofere un ecosistem echilibrat in cel mai extins parc de birouri dezvoltat in Romania. Grija pentru cei pe care ii gazduim in cladirile noastre se afla la baza modelului nostru de business, de aceea vom face tot posibilul sa acomodam compania Emerson in spatiile noastre premium, in care atat birourile din interior cat si mediul ambiant exterior sunt un teren propice pentru inovatie si progres. Dorim sa aducem multumiri companiei Emerson pentru increderea acordata, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

                                   

Birourile Emerson din Bucuresti joaca un rol vital in oferirea de suport clientilor de la nivel local si din cadrul regiunii centrale si de sud-est a Europei. Noul spatiu de birouri va oferi angajatilor un mediu modern care sprijina cerintele lor zilnice de lucru si inspira colaborarea si gandirea inovativa pentru a ajuta clientii sa isi imbunatateasca performantele operationale. Trecerea la o facilitate mai eficienta din punct de vedere energetic sprijina de asemenea angajamentul nostru fata de sustenabilitatea mediului, prin reducerea in continuare a impactului operatiunilor noastre asupra resurselor de mediu, a explicat Sebastian Ferecus, Director General, Europa Centrala si de Sud-Est, Emerson.

Un proiect amplu din portofoliul Globalworth, complexul Globalworth Campus le ofera chiriasilor spatii care mizeaza pe sustenabilitate si design avangardist, care incurajeaza inovatia, relaxarea si creativitatea. Proiectul se inscrie in cele mai inalte standarde in materie de eficienta energetica, fiind in prezent acreditat BREEAM Excellent. Totodata, la finalul anului 2021, cladirea a obtinut certificarea WELL Health-Safety. Primita in urma unui proces bazat pe dovezi si verificat de terti, certificarea este aplicabila tuturor tipurilor de cladiri si spatii noi si existente, care se axeaza pe politici operationale, protocoale de intretinere, implicarea partilor interesate si planuri de urgenta pentru a aborda un mediu post-COVID-19 in prezent si in viitor.

Fiind o dezvoltare de varf, cu birouri echilibrate, spatii comerciale si alte facilitati suport, Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa „A” din Romania, oferind cea mai inalta experienta de lucru. Acesta cuprinde trei cladiri de birouri incadrate in clasa A ce gazduiesc spatii de birouri, un centru de conferinta, centre comerciale si diverse alte facilitati, ce se intind pe o suprafata inchiriabila de peste 92.000 mp. Parcul a fost construit pentru a oferi o experienta de lucru complexa, iar pana in prezent a fost ales ca solutie office de companii precum Amazon, Mindspace, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Hoist, Garlic Bread, Delphi Diesel Systems, Stradale, Unicredit Services, Allianz, Carrefour, APS Romania, Lagardere, Garrett Advancing Motion, Starbucks.

Puteti vedea cum arata Globalworth Campus accesand HERE.

Despre GLOBALWORTH.

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale si de logistica, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionisti in Cipru, Guernsey, Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 650 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.globalworth.com si urmariti-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.

Autori

foto
GLOBALWORTH BUILDING MANAGEMENT SRL