loader
ELKO Romania organizeaza ATEN Academy la Cluj

ELKO Romania organizeaza ATEN Academy la Cluj

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta cursul ATEN Academy care se desfasoara la Cluj, pe data de 24 august 2017.

”Simply Better Connections” este motto-ul sub care se desfasoara cursul, sesiunile de training fiind sustinute de catre reprezentantul ATEN, Tomasz Kruszy?ski. Gama de produse ATEN cuprinde in acest moment sute de echipamente de conectivitate, solutii complete KVM si solutii profesionale A/V.

 

ATEN Academy vine ca urmare a diversificarii ofertei ATEN si este un training care faciliteaza accesul la solutiile ATEN si domeniile de aplicabilitate ale acestora, fiind atinse subiecte precum rezolutia 4K, videowall, digital signage, control room si matrix switch. Cursul nu presupune taxa de participare, fiind adresat reprezentantilor companiilor ce furnizeaza si integreaza solutii de infrastructura si solutii profesionale A/V.

 

Parteneriatul dintre ATEN si ELKO Romania a fost semnat in anul 2011, compania de distributie fiind aleasa datorita nivelului ridicat de expertiza tehnica a angajatilor si a canalului de distributie. ATEN este cel mai mare producator si furnizor de solutii de conectivitate complexe, oferind cel mai diversificat si complet portofoliu de produse KVM. Compania detine peste 650 de patente, investind continuu in cercetare si dezvoltare.

 

Tehnologia ATEN

 

In cadrul sesiunilor de demo vor fi testate capabilitatile tehnologice ale solutiei de control ATEN, formata dintr-un configurator software, VK6000, un control box, VK2100, si o aplicatie de control.

 

Solutia este un sistem de gesiune standard bazat pe interfata Ethernet ce poate conecta toate dispozitivele hardware dintr-o retea locala, oferind un control direct centralizat, rapid si simplu, prin intermediul unui smartphone sau tableta PC.

 

Control Box-ul VK2100 poate fi instalat si configurat si in retele deja existente. Mai mult, acesta poate fi si integrat fara probleme cu orice produs ATEN VanCryst sau cu aproape oricare alt dispozitiv de iluminare, sistem de conferinta, aer conditionat, senzori de miscare, adaptoare de retea si altele.

 

Astfel, solutia reprezinta alegerea ideala pentru sali de conferinta, sali de curs sau oricare alte locatii ce au nevoie de o conectare centralizata a tuturor echipamentelor hardware.

 

Pentru solutia dedicata salilor de conferinta gasiti mai multe informatii la: http://www.elko.ro/stiri/maximizarea-confortului-din-salile-de-meeting-cu-solutia-de-management-centralizat-de-la-elko

 

Iar pentru mai multe detalii despre Control Box-ul VK2100 accesati: http://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/control-system/vk2100/

Autori