loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea a patru directori si a unui partener in cadrul Reff & Asociatii

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea a patru directori si a unui partener in cadrul Reff & Asociatii

Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesionisti ai sai

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea Clarisei Bulai, pe pozitia de Director in cadrul practicii de consultanta in managementul riscului, Adrian Ifrim, pe pozitia de Director in cadrul departamentului de consultanta privind riscurile cibernetice, Andrei Paraschiv, pe pozitia de Director in practica de consultanta, Catalin Ruja, in rolul de Director in departamentul de consultanta in risc si reglementare pentru industria serviciilor financiare, si Diana Fejer, in rolul de Partener in cadrul Reff & Asociatii | Deloitte Legal, incepand cu 1 septembrie 2022.

Le sunt recunoscator Clarisei, lui Adrian, Andrei, Catalin si Dianei pentru angajamentul de care au dat dovada  prin oferirea unor servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri si dezvoltarea echipelor din care fac parte. Desi expertiza lor ne duce cu gandul in primul rand la numere, procese, tehnologie sau legislatie, impactul lor, si al nostru ca si organizatie, este vizibil mai ales in relatia cu oamenii, dincolo de numere, intr-o constelatie de conexiuni, de relatii durabile, bazate pe incredere”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Cu o experienta de 18 ani in audit intern, control intern si managementul riscului, Clarisa Bulai este acum Director in cadrul practicii de consultanta in managementul riscului a Deloitte Romania. S-a alaturat organizatiei in ianuarie 2007 in calitate de consultant si a luat parte la proiecte care au implicat imbunatatirea proceselor si evaluarea sistemului de control intern atat pentru companii de top din sectorul retail, productie si telecomunicatii, cat si pentru institutii din sectorul public, dar si evaluarea functiilor de audit intern pentru organizatii din industria bancara si a petrolului si gazelor naturale. De asemenea, a avut rol de consultant sau auditor extern pentru companiile care sunt supuse cerintelor de conformitate cu reglementarile SOX (Sarbanes-Oxley). Clarisa este membra a Institutului Auditorilor Interni si a Asociatiei de Audit si Control al Sistemelor Informatice, detinand urmatoarele certificari: auditor intern certificat (Certified Internal Auditor), certificare privind managementul riscului (Certification in Risk Management Assurance), profesionist certificat privind auditarea institutiilor guvernamentale (Certified Government Auditing Professional), auditor certificat al sistemelor informatice (Certified Information System Auditor).

Adrian Ifrim, promovat Director in cadrul departamentului de consultanta privind riscurile cibernetice al Deloitte Romania, conduce echipa axata pe simularea atacurilor cibernetice complexe si testarea securitatii. S-a alaturat Deloitte in 2016 si are o vasta experienta in domeniul securitatii cibernetice, fiind implicat in planificarea, analizarea si implementarea programelor de testare a securitatii sistemelor informatice companiilor pe care le-a deservit. In Deloitte, a construit o echipa specializata in Red Teaming, Thread Intelligence si teste de securitate pentru companii din sectorul serviciilor financiare. De asemenea, echipa Deloitte de securitate cibernetica este acum singura din Romania invitata sa participe la exercitiile cibernetice CyDEX19 si NATO Locked Shields. Adrian detine un master in securitatea retelelor informatice complexe in cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a urmat cursurile din cadrul programului de EMBA al Maastricht School of Management Romania. De asemenea, detine o serie de certificari, printre care Offensive Security Certified Professional (OSCP), Offensive Security Certified Expert (OSCE), Offensive Security Wireless Professional (OSWP).

Andrei Paraschiv, recent numit Director in practica de consultanta a Deloitte Romania, are peste 22 de ani de experienta in servicii de consultanta in afaceri si management, transformare digitala, arhitecturi de tip Enterprise, integrare de sisteme, management de proiect si program, dezvoltare de produse software, managementul proceselor de business si sisteme de tip Enterprise Content Management. Andrei a asistat clientii in implementarea de solutii software end-to-end bazate pe tehnologii open-source si a contribuit la realizarea de proiecte conexe in cadrul practicii de consultanta (analiza si evaluarea arhitecturilor de sistem HW si SW AS-IS, guvernanta IT, rapoarte de tip IT due Diligence, definire de strategii IT si asigurarea suportului pentru redactarea caietelor de sarcini si a selectiei de furnizori de solutii IT).

Catalin Ruja, numit recent Director in departamentul de consultanta in risc si reglementare pentru industria serviciilor financiare al Deloitte Romania, are o experienta de 14 ani in ceea ce priveste riscul de credit, analiza cantitativa si modelarea riscului de credit - standardele IFRS 9 (dezvoltare si validare), inclusiv ajustarea macroeconomica anticipativa (modelarea seriilor de timp), modelarea A-IRB (retail si corporate), cuantificarea capitalului economic (de exemplu, pentru evaluarea ICAAP), simulari de criza (folosind metodologia interna si sau cea recomandata de EBA), precum si o expertiza extinsa privind exercitiile si metodologiile AQR si ECB, dobandita de-a lungul implicarii si coordonarii echipei in aproximativ zece exercitii AQR. In ultimii ani, Catalin s-a concentrat pe oferirea de consultanta privind noile reglementari in materie de ESG si riscul cauzat de schimbarile climatice, cu accent pe metodologiile privind dezvoltarea scenariilor bazate pe schimbarile climatice.

Diana Fejer este Partener in cadrul practicii de drept societar si fuziuni si achizitii a Reff & Asociatii | Deloitte Legal. Pentru Diana, excelenta si spiritul de colaborare al echipelor din care a facut parte au reprezentat sursa de inspiratie pentru dezvoltarea in plan profesional. Recunoscuta de Legal 500 ca avocat cheie (key lawyer) in randul avocatilor specializati in drept societar si fuziuni si achizitii, Diana are experienta de peste 17 ani in asistenta juridica acordata clientilor pe proiecte complexe de fuziuni si achizitii, actionand atat de partea vanzatorului, cat si de cea a cumparatorului, in faza de due diligence, structurarea tranzactiei si in procesul de achizitie/vanzare. Diana a deservit clienti in proceduri de reorganizare, oferindu-le suport in evaluarea implicatiilor, structurarea procesului, elaborarea documentatiei relevante si implementare. Pe plan profesional, Dianei ii plac provocarile care o scot din zona de confort, dand dovada de un puternic spirit explorator care se reflecta si in plan personal, fiind pasionata de calatorii si avand va obiectiv sa strabata intreaga lumea.   

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL