loader
Deloitte Romania incheie un parteneriat cu compania globala de software Creatio prin care ofera solutii de automatizare pentru IMM-uri, companii mari si corporatii

Deloitte Romania incheie un parteneriat cu compania globala de software Creatio prin care ofera solutii de automatizare pentru IMM-uri, companii mari si corporatii

Prin acest parteneriat, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanta a Deloitte Romania va gestiona implementarea platformei Creatio pentru a imbunatati procesul de transformare digitala a companiilor

Deloitte Romania incheie un parteneriat cu compania globala de software Creatio, cu sediul in Statele Unite, care furnizeaza o platforma unica pentru automatizarea fluxurilor de lucru si managementul relatiilor cu clientii (CRM) fara cod, pentru a oferi solutii de automatizare pentru IMM-uri, companii mari si corporatii care activeaza in sectoare precum servicii financiare, productie, retail, farmaceutic, telecomunicatii, transport si media si publicitate, dar si pentru sectorul public.

In ultimii ani, ecosistemul de tehnologie pe care Deloitte l-a creat in Romania s-a dezvoltat semnificativ si chiar a depasit granitele locale datorita competentelor interne si cu ajutorul partenerilor recunoscuti la nivel international cu care colaboram. Parteneriatul cu Creatio ne va permite sa oferim solutii care sa raspunda atat nevoilor sectorului public, cat si ale celui privat cu privire la transformarea digitala”, a spus Vladimir Aninoiu, Director de tehnologie in cadrul practicii de consultanta a Deloitte Romania.

Prin acest parteneriat, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanta a Deloitte Romania va gestiona implementarea platformei Creatio pentru a imbunatati procesul de transformare digitala a companiilor. In faza initiala, platforma Creatio va fi implementata de echipa Deloitte clientilor din Romania si, intr-o a doua faza, companiilor din Europa Centrala si de Est.

Asigurarea succesului clientilor prin intermediul platformei noastre fara cod se afla in centrul parteneriatului Creatio cu Deloitte. Impreuna, vom contribui la imbunatatirea experientei consumatorilor si angajatilor companiilor cu care vom colabora, pentru a-i ajuta sa stimuleze cresterea si sa schimbe modul in care companiile inoveaza si se adapteaza la schimbare”, a declarat Alex Donchuk, Senior Vice President, Global Channels la Creatio.

Acest nou parteneriat contribuie la ecosistemul de solutii tehnologice creat de Deloitte pe plan local, care include platforma de automatizare Processo, o solutie creata de expertii Deloitte ce permite companiilor sa creeze modele de afaceri si de decizie si sa le integreze cu sistemele pe care le folosesc deja, precum si solutiile digitale pentru institutiile financiare dezvoltate in cadrul parteneriatului strategic cu FintechOS, solutii de automatizare a fluxului de documente oferite in parteneriat cu Legito, sau solutiile tehnologice dedicate departamentelor juridice, financiare si de resurse umane, cum ar fi chatboti si solutii pentru automatizarea proceselor repetitive si manuale prin tehnologie RPA si algoritmi de procesare a limbajului natural, create in parteneriat cu Druid, Future WorkForce si RPAbox.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai multi ani drept lider in consultanta in tehnologie si in transformare digitala - acoperind toate domeniile, de la strategie si inovatie, la operatiuni de IT -, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu SAP, Salesforce, Microsoft, Amazon, Google, Apple, Facebook si alti giganti in tehnologie.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL