loader
Deloitte Romania anunta un nou partener pentru practica de audit si asigurari

Deloitte Romania anunta un nou partener pentru practica de audit si asigurari

Deloitte Romania are placerea sa anunte cooptarea lui Peter MacDonald in pozitia de Partener Audit si Asigurari si Coordonator al practicii de Audit si Asigurari in Industria Serviciilor Financiare.

Din acest rol, Peter va lucra cu echipa de profesionisti talentati ai companiei pentru a furniza servicii de calitate clientilor.

 

De-a lungul carierei sale, Peter a asistat importante grupuri din industria bancara, filiale ale unor banci internationale si banci locale mai mici, dar si brokeri de actiuni, fonduri de investitii si societati de leasing. Peter a oferit servicii de audit si consultanta unor institutii financiare din Africa de Sud si consultanta in proiecte din industria serviciilor bancare sau trezorerie precum implementarea de noi standarde contabile, investigarea esecurilor bancare, conceperea unor modele de capital bazate pe risc si alte cateva arii de risc.

 

“Am convingerea ca, prin experienta semnificativa pe care o aduce, Peter va avea o contributie importanta la consolidarea practicii noastre de audit in continua transformare, in contextul provocarilor pe care clientii nostri le intampina. Totodata cred ca venirea sa la Deloitte Romania va stimula parcursul profesional al colegilor mai tineri, ajutandu-i sa isi atinga potentialul, astfel ca eforturile lor sa aiba un impact vizibil in societate si in business”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte Romania.

 

La randul sau, MacDonald a adaugat: “Sunt deosebit de incantat sa ma alatur unei echipe atat de tinere, dar totodata atat de determinate de profesionisti conectati la ultimele tendinte ale pietei. Profesia de audit s-a transformat semnificativ, iar Deloitte Romania joaca un rol important in a-si indruma angajatii si clientii sa navigheze prin aceste transformari”.

 


Pe parcursul carierei, Peter a mai lucrat ca trezorier pentru o companie miniera, manager de risc al unei banci de nisa si director de retail al unui grup de supermarketuri. El a ocupat pozitii de conducere in cadrul unei companii din grupul Big4 din Africa de Sud timp de sapte ani si a fost partener la Deloitte in CSI, precum si partener intr-o alta companie Big 4 din Irlanda. Este contabil acreditat si absolvent al Facultatii de Contabilitate financiara de la Universitatea Witwatersrand din Africa de Sud, si are o diploma in drept bancar de la Universitatea din Johannesburg, Africa de Sud. Peter este pasionat de motociclism, programare, lectura si calatorii.
 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL