loader
Dell Technologies lanseaza o platforma exclusiva de continut: tehnologii emergente si impactul in business

Dell Technologies lanseaza o platforma exclusiva de continut: tehnologii emergente si impactul in business

Dell Technologies, companie de tehnologie lider la nivel internațional, a lansat platforma de conținut transformation-experts.ro.

Platforma exclusiva pune la dispoziția membrilor resurse de conținut premium, dezvoltat de catre specialiști, prin care sunt examinate și anticipate trendurile care ajuta mediul de business sa ramâna competitiv într-o lume care se transforma rapid.

Companiile au nevoie sa își pregateasca atât activitatea, cât și angajații, pentru procese și abilitați despre care nu știm ca exista.

Conform unui studiu IDC, 45% dintre companiile care valorifica inovația au ca parteneri furnizori de tehnologie. 61% dintre companii au introdus, înaintea pandemiei, tehnologii noi de securitate, pentru a-și proteja datele, aceasta resursa inepuizabila. Cu privire la piața muncii și abilitațile angajaților, acestea sunt influențate de catre tehnologiile inteligente, care automatizeaza munca și creeaza noi oportunitați de business.

Analizând acest context, compania a înteles presiunea la care sunt supuși managerii: de unde își iau informații? De unde încep? Pentru acestea, Dell Technologies a creat Transformation-Experts.ro.

La ce au acces membrii hub-ului TransformationExperts?

TransformationExperts este un hub plin de resurse valoroase, furnizate de catre experții Dell Technologies, pentru companiile care vor sa înțeleaga cum sa utilizeze potențialul tehnologiei la adevarata capacitate.

Care sunt beneficiile imediate pentru antreprenori sau specialiști, atunci când devin membrii ai hub-ului TransformationExperts?

1. Beneficiaza de conținut direct de la experți

Provocarea perioadei în care traim este sortarea și prioritizarea conținutului. Hub-ul TransformationExperts livreaza membrilor doar conținut premium, produs de specialiștii în domeniu.

2. Pot acționa proactiv, aducând valoare business-ului lor

Una dintre concluziile pandemiei, în mediul de business, este ca lipsa digitalizarii costa. Înțelegând trendurile și nevoile societații aflate în schimbare, aceștia pot prevedea soluțiile de care business-ul lor are nevoie pentru a fi cu un pas în fața viitorului. Astfel, companiile reușesc mai mult decât sa ramâna competitive într-un mediu schimbator: cu un partener potrivit, pot inova industria.

 3. Au acces la consultanța imediata

Prin lansarea acestei platforme, Dell Technologies își propune sprijinirea mediului de business, oferind înțelegerea celui mai valoros obiectiv pentru o companie: transformarea prin tehnologie. Iar aceia care își doresc implementarea soluțiilor personalizate în companiile în care lucreaza pot contacta, prin intermediul platformei, specialiștii care îi pot îndruma.

4. Acceseaza conținutul în condițiile alese individual

Hub-ul nu este o sursa a email-urilor ce încarca inbox-ul. Acesta va fi populat în permanența cu informații, analize și studii de actualitate, iar membrii au acces gratuit la ele, prin intermediul contului, atunci când aceștia doresc.

Exemple de resurse disponibile membrilor:

  • Analize și predicții din sfera tehnologiilor emergente (big data, inteligența artificiala, Internet of Things, Cloud etc.) și beneficiile companiilor, atunci când le utilizeaza. De exemplu, materialul Importanța din spatele Big Data, care explica modalitatea prin care companiile ar trebui sa profite corect de pe urma datelor colectate.
  • Analize din sfera aplicarii acestor tehnologii în societate. De exemplu, materialul Cât de inteligente sunt orașele smart, care exploreaza înțelegerea corecta a orașelor inteligente și prioritizarea soluțiilor tehnologice.
  • Rapoarte și trenduri privind viitorul mediului de business și societații, în general, cu implicarea tehnologiei. De exemplu, Future thinkers report: trends in the near future, care cuprinde viziunea a 4500 de lideri de business din lume, asupra trendurilor din viitor.

Cei interesați își pot crea cont, gratuit,  pe www.transformation-experts.ro

Autori