loader
HAGAG Development Europe  a primit autorizatia de constructie pentru H Eliade 9 residence

HAGAG Development Europe a primit autorizatia de constructie pentru H Eliade 9 residence

16 milioane de euro vor fi investite in noul proiect rezidential

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a primit autorizatia de constructie pentru proiectul rezidential H Eliade 9 Residence. Lucrarile de constructie sunt programate sa demareze in luna august a acestui an si presupun o investitie de 16 milioane de euro. Peste 35% din unitatile disponibile au fost deja contractate.

Localizat in una dintre cele mai prestigioase zone ale capitalei, cartierul Primaverii, H Eliade 9 Residence se invecineaza cu Vila Lac 1 si urmeaza sa fie edificat pe o suprafata de teren de 2.200 de metri patrati. Odata finalizat, proiectul va afisa 6.500 de metri patrati construiti si un regim de inaltime de 2S+D+P+4E. H Eliade 9 va livra 35 de apartamente premium de doua, trei si patru camere cu suprafete cuprinde intre 90 si 220 de metri patrati si gradini proprii pentru unitatile de la demisol, dar si duplexuri de cinci si sase camere, cu suprafete de pana la 440 de metri patrati si terase generoase, deservite de 62 de locuri de parcare subterane si o zona de atrium impresionanta care va recrea atmosfera celor mai exclusiviste hoteluri din lume. 

H Eliade 9 Residence este un proiect elegant, sofisticat si reprezinta un mix perfect intre locatie privilegiata, elemente de decor personalizate, spatii high-end si finisaje premium. Inconjurat de cladiri istorice, ambasade, cladiri de birouri, centre comerciale, scoli si gradinite, restaurante si multe alte puncte de interes, si la doar cateva minute distanta de lacul Floreasca, proiectul imbina caracteristici ale arhitecturii moderne cu particularitati de design futurist si isi propune sa devina unul dintre cele mai proeminente proiecte rezidentiale din piata locala”, a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales in cadrul Hagag Development Europe.

Aditional finisajelor moderne si arhitecturii futuriste, cladirea va dispune de sisteme smart home integrate care ofera locatarilor posibilitatea de a-si controla sau monitoriza aparatura electrocasnica inteligenta de la distanta, servicii de concierge dedicat 24/7, fatade ventilate, centrala termica si panouri solare, sistem de racire VRV individual pentru fiecare unitate, usi blindate pentru intrarile in apartamente si sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune.

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte care implica mai mult de 200 de milioane de euro investite in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului.

Autori

foto
HAGAG DEVELOPMENT EUROPE