loader
DHL Express anunta numirea unui nou director general pentru operatiunile din Romania

DHL Express anunta numirea unui nou director general pentru operatiunile din Romania

Agnieszka Blas este noul director general DHL Express Romania

DHL Express Romania are un nou director general incepand cu data de 1 iulie 2020. Agnieszka Blas va conduce o echipa formata din peste 500 de angajati, care ofera servicii celor aproape 6,000 de clienti, si operand o retea de 25 de centre de expedieri la nivel national.

Agnieszka a ocupat anterior functii in top managementul DHL Express Polonia, fiind Director Operational in ultimii opt ani. S-a alaturat companiei inca din anul 2001 si are  o vasta experienta in infrastructura operationala si procesele de vamuire.

Cu o echipa de management puternica la nivel local, la care se adauga experienta pe care  Agnieszka o are in ceea ce priveste procesele operationale si avand ca focus Oamenii, Cresterea si Calitatea (People, Growth and Quality), sunt convins ca DHL Express Romania este pozitionata bine pentru a accelera cresterea pe aceasta piata importanta pentru Europa Centrala.”, a declarat John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

Sunt mandra sa preiau acest rol nou, alaturi de o echipa minunata, cum este DHL Express Romania, care nu intamplator este certificata cu distinctia “Great Place to Work”. Astept cu nerabdare sa ne dezvoltam, sa investim in continuare in angajatii nostri si sa ne incantam clientii. Stiu ca echipa DHL este echipata cu tot ceea ce ii trebuie  pentru a crea valoare si a depasi asteptarile clientilor nostri. Prin investitii in capacitatea noastra operationala si consolidarea serviciului nostru, sunt sigura ca vom oferi cele mai bune servicii si vom livra excelenta partenerilor nostri ”, a declarat Agnieszka Blas.

Fostul director general, Daniel Kearvell, care a condus operatiunile DHL Express Romania in ultimii 8 ani, a fost promovat in functia de VP Pricing DHL Express Europe.

Pentru profilul profesional si educatia Agnieszkai Blas accesati documentul de mai jos:

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL