loader
Cursuri si ateliere sustinute de expertii Deloitte Romania pentru studentii Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti

Cursuri si ateliere sustinute de expertii Deloitte Romania pentru studentii Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti

Incepand din al doilea semestru al anului universitar 2018-2019, Deloitte Romania si Universitatea din Bucuresti demareaza un parteneriat in baza caruia studentii Facultatii de Matematica si Informatica vor beneficia de cursuri de audit financiar si de ateliere de consultanta financiara, fiscala si de risc management.

Destinat masteranzilor din anul II ai programului de studii „Probabilitati si statistica in finante si stiinte”, cursul optional „Introducere in Auditul Financiar” va acoperi arii precum reducerea riscurilor fiscale, IT si evaluarea activelor si instrumentelor financiare si va fi sustinut de Zeno Caprariu, director de audit al Deloitte Romania.

Totodata, specialisti ai Deloitte Romania in domenii precum audit, fiscalitate, consultanta in tehnologie si robotica, managementul riscului si evaluare, consultanta financiara si securitate cibernetica vor organiza si vor sustine patru ateliere pentru studenti pe parcursul intregului semestru secund al anului universitar in curs.

In plus, prin intermediul acestei colaborari, studentii si absolventii Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti vor beneficia de programe de internship si de oportunitati de cariera in cadrul Deloitte Romania.

„Parteneriatul cu Deloitte Romania se incadreaza in viziunea strategica a facultatii de a conecta programele sale de studii la cerintele pietei muncii. Acest parteneriat cu o companie de importanta celei pe care o are Deloitte Romania ne onoreaza si ne bucura in acelasi timp, prin oportunitatile de invatare si de cariera pe care le ofera studentilor nostri, in special a celor care urmeaza un program de studii de matematici aplicate in domeniul financiar”, a declarat prof. univ. dr. Radu Gramatovici, decanul Facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti.

„Prin acest parteneriat, Deloitte vine in intampinarea studentilor cu ateliere si cursuri aplicate, care le deschid noi oportunitati de cariera si ii ajuta sa inteleaga mai bine mediul de business in care poate vor alege sa profeseze, si contribuie la pregatirea profesionistilor viitorului. In cazul auditorilor financiari, profilul acestora se schimba ca urmare a transformarilor aduse de era digitala, iar auditorul de maine, pe langa expertiza in standardele de audit si de raportare financiara, va avea nevoie sa analizeze volume mari de date si sa inteleaga impactul noilor tehnologii asupra mediului de control intern si a situatiilor financiare”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Zeno Caprariu, Director de audit al Deloitte Romania, care sustine Cursul „Introducere in Auditul Financiar”, este absolvent al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti. El are o cariera de 15 ani in Deloitte Romania, de-a lungul careia a coordonat numeroase proiecte de audit financiar si de consultanta financiar-contabila pentru companii multinationale si locale din sectoare precum energie, agricultura, productie, sectorul imobiliar, bunuri de larg consum. Zeno Caprariu este membru al Camerei Auditorilor Financiari si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, precum si al Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie. De asemenea, face parte din grupul de lucru al Consiliului Investitorilor Straini pentru probleme de energie.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL