loader
Cristian Prichea este noul Country Manager SPARK in Romania

Cristian Prichea este noul Country Manager SPARK in Romania

SPARK, serviciul de car-sharing cu cea mai mare flota de masini exclusiv electrice din Romania, il numeste pe Cristian Prichea in functia de Country Manager pentru Romania, incepand din august 2022.

Cu o experienta de 15 ani in vanzari si dezvoltarea afacerilor, Cristian Prichea si-a construit o cariera solida in sectorul auto, dupa ce si-a petrecut ultimii 12 ani in cadrul Ford Motor Company, in diverse pozitii de marketing si vanzari. In 2015, a fost numit director de vanzari la Ford Romania, iar un an mai tarziu a fost promovat in cadrul Departamentului de Coordonare a Vanzarilor Europene Ford, in cadrul Ford Europe. Incepand cu anul 2019, Cristian Prichea a preluat conducerea Ford National Sales Company, fiind primul Managing Director din Romania si coordonand dezvoltarea strategica a Ford si a dealerilor sai nationali.

„In acest context economic dificil, obiectivul meu este sa continui dezvoltarea pozitiva si sa asigur pozitia puternica a SPARK in sectorul de car-sharing. Piata din Romania este in crestere, iar SPARK lucreaza constant la imbunatatirea serviciului care faciliteaza accesul rapid si convenabil la transport urban prietenos cu mediul inconjurator, fiind o optiune importanta pentru pasageri in mixul lor de modalitati de deplasare prin oras”, a declarat Cristian Prichea, noul Country Manager SPARK Romania.

In continuare, Cristian Prichea se va concentra pe consolidarea prezentei companiei de car-sharing pe piata si pe consolidarea SPARK ca furnizor de solutii de mobilitate eco-urbana cu emisii zero, intr-o experienta confortabila si accesibila, printr-o aplicatie intuitiva si usor de utilizat. Fostul Country Manager al SPARK pentru Romania - Dimitar Stoyanov - va prelua functia de Country Manager al operatiunilor in Bulgaria.

La SPARK, suntem increzatori ca expertiza si abilitatile lui Cristian Prichea ne vor ajuta sa ne dezvoltam in continuare pe piata locala. Cu experienta si pasiunea sa pentru industria auto, Cristian are o intelegere profunda a clientului si o viziune ampla in adaptarea abordarii strategice pentru furnizarea celor mai bune servicii cu putinta. Asteptam cu nerabdare sa vedem evolutia SPARK in Romania, sub conducerea lui Cristian”, a declarat Nerijus Dagilis, CEO al UAB SPARK Technologies.

SPARK este un brand international care ofera servicii de car-sharing electric in Europa de Sud-Est si in tarile baltice si care face car-sharing-ul accesibil tuturor categoriilor de persoane active care doresc sa se deplaseze fara griji in oras.  Inceput in Bucuresti, in 2019, cu 50 de masini complet electrice, SPARK are in prezent cea mai mare flota electrica de car-sharing de pe piata locala, cu peste 500 de vehicule.

About SPARK

SPARK este o platforma de car-sharing exclusiv cu masini electrice, care isi propune sa imbunatateasca viata de zi cu zi a utilizatorilor, oferind servicii de transport cu zero emisii, usor accesibile si la preturi convenabile in marile orase europene. Platforma pune la dispozitie peste 1.650 de masini complet electrice si este accesibila pentru utilizare in comun prin aplicatia mobila SPARK in orase din tarile Uniunii Europene: Bucuresti, Sofia, Plovdiv si Vilnius. Pana in prezent, compania a ajuns la o baza de peste 320.000 de clienti pe toate pietele pe care opereaza. SPARK este o companie privata, fondata in Lituania.

Autori

foto
SPARK CAR SHARING SRL