loader
HUAWEI WATCH GT 3 Pro a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartwatch 2022-2023

HUAWEI WATCH GT 3 Pro a primit premiul EISA pentru cel mai bun smartwatch 2022-2023

Distinctia EISA confirma pozitia de lider in industrie a HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Huawei Consumer Business Group a primit un premiu important pentru HUAWEI WATCH GT3 Pro, din partea Expert Imaging and Sound Association. Dispozitivul Huawei a fost numit „cel mai bun smartwatch 2022-2023” de EISA. Asociatia reuneste peste 60 dintre cele mai respectate reviste internationale specializate in electronice de larg consum, website-uri si jurnalisti, si a premiat HUAWEI WATCH GT3 Pro in baza recenziilor tehnice independente ale membrilor sai.

Este al treilea an consecutiv cand Huawei primeste acest premiu. Distinctia este prima dintr-un lung sir de titluri prestigioase detinute de HUAWEI WATCH GT3 Pro, acesta din urma primind si premiul Editor’s Choice din partea Android Headlines, Tech Advisor si PhoneArena, publicatii care au remarcat „constructia de calitate superioara”, dar si „functionalitatile bogate si variate” ale ceasului smart.

Juratii EISA au subliniat faptul ca HUAWEI WATCH GT 3 Pro este „cel mai rafinat si perfectionat smartphone Huawei de pana acum”. Ei au laudat „designul clasic” si „elegant”, care cuprinde un „corp de titan, spate ceramic si cadran din safir” si un „ecran AMOLED clar” si „plin de culoare”. Totodata, juratii au apreciat sistemul „avansat de operare”, „multitudinea de aplicatii si functii”, rezistenta la apa, durata de viata „exceptionala” a bateriei, precum si functiile de monitorizare a nivelului de oxigen din sange si de testare la stres.

Suntem extrem de onorati sa primim premiul EISA «Cel mai bun smartwatch 2022-2023» pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro, mai ales ca este al treilea an consecutiv in care ni se acorda aceasta distinctie. Huawei s-a dedicat intotdeauna utilizarii tehnologiei cu scopul de a imbunatati si simplifica viata de zi cu zi a utilizatorilor, permitandu-le sa-si atinga obiectivele personale si profesionale intr-un mod care sa le sporeasca increderea in sine. Cu multitudinea de functii de urmarire a sanatatii si fitness-ului, HUAWEI WATCH GT 3 Pro este exemplul perfect al modului in care tehnologia Huawei ii ajuta pe utilizatori sa fie mai fericiti si sa-si manifeste cea mai buna versiune a lor.”, a precizat Kevin Ho, Chief Operating Officer, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI WATCH GT3 Pro incurajeaza un stil de viata sanatos

HUAWEI WATCH GT3 Pro este un model varf de gama, care reuseste sa combine in mod armonios un design rafinat cu functii de ultima generatie, pentru a oferi utilizatorilor un accesoriu purtabil elegant, care este util in orice moment al zilei. Utilizatorii care aleg acest smartwatch se bucura de functii de sanatate si fitness la un nivel ridicat de performanta. Iar multumita impermeabilitatii 5 ATM la 30 de metri adancime, HUAWEI WATCH GT3 Pro poate sa fie folosit si in timpul inotului si a altor activitati acvatice, fara sa existe riscul de a se defecta in contact cu apa.

Mai mult, dispozitivul are un timp de incarcare cu 30% mai rapid decat la ultima generatie. Prin functiile de urmarire specializate, acesta contribuie la imbunatatirea stilului de viata. HUAWEI WATCH GT3 Pro are peste 100 de moduri de antrenament, posibilitatea de analiza EKG, monitorizarea inteligenta a ritmului cardiac si tracker-ul HUAWEI TruSleep 2.0.

Acest smartwatch se remarca printr-un aspect premium, in variante de culoare Titan sau Ceramic. Poate fi conectat cu usurinta la alte dispozitive, demonstrand astfel avantajele strategiei Huawei „1 + 8 + N” Seamless AI Life si contribuind la formarea unui veritabil ecosistem de dispozitive tech. HUAWEI WATCH GT3 Pro poate sa se conecteze atat la alte dispozitive inteligente Huawei, cat si la telefoane iOS si Android.

Descopera mai multe despre HUAWEI WATCH GT 3 Pro aici:

https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-gt3-pro-titanium/.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele si serviciile HUAWEI sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Germania, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei si include telefoane inteligente, computere si tablete, dispozitive purtabile si servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutati despre Huawei Consumer BG, urmati-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Autori