loader

Conferinta de Logistica - Romania, poarta de acces logistic in Europa de Sud-Est

Evenimentul va propune un dialog deschis cu Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Ministrul de Transporturi, cu Directorul Portului Rotterdam precum si cu alti specialisti in domeniul Infrastructurii, Transporturilor si Logisticii.

Teme abordate in cadrul conferintei

 

  • Regimul fiscal. Recent a fost adoptat un nou cod fiscal. Care sunt plusurile si minusurile acestui cod pentru comunitatea de business?
  • Dezvoltarea Portului. Portul Constanta reprezinta un factor major in transformarea Romaniei in Poarta Estica a Europei. Care sunt lectiile invatate de la Portul din Rotterdam? Cum poate o tara atrage comertul cu si prin porturile ei? Care sunt urmatorii pasi planuiti de ministere? Privatizarea? Transferul de proprietate catre Municipalitate?
  • Transport intermodal. Cum putem dezvolta transportul intermodal pentru a facilita transformarea Romaniei in Poarta de Est a Europei?

 

Va rugam accesati urmatorul link pentru a verifica programul conferintei: http://blissromania.ro/ro/romania-on-track-to-become-the-eastgate-trade-hub.html?tab=program

 

Cea de-a 7-a editie, organizata in Romania cu sprijinul European Gateways Platform (EGP), NL Agency Ministry of Economical Affairs, Ambasada Regatului Tarilor de Jos, Comunitatea Olandezo Romana, Camera de Comert Olandezo Romanasi BLISSROMANIA, va avea locla Hotel Radisson Blu, pe data de 5 Martie 2013, intre orele 09.00-18.00.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL