loader
Colaborare inedita in Romania: GAM este noul partener de arhivare al lui Mos Craciun

Colaborare inedita in Romania: GAM este noul partener de arhivare al lui Mos Craciun

Datorita numarului foarte mare de scrisori primite anual de la toti copiii din lume, Mosul a apelat la GAM pentru depozitarea acestora in conditii de maxima siguranta

Una dintre cele mai mari companii de arhivare din piata romaneasca, GAM (Global Archive Management), anunta includerea in portofoliul sau a celui mai neasteptat client: faimosul Mos Craciun de la Polul Nord. Datorita numarului foarte mare de scrisori primite anual de la toti copiii din lume, Mosul a apelat la GAM pentru depozitarea acestora in conditii de maxima siguranta. Puteti citi integral povestea inceputului colaborarii dintre GAM si Mos Craciun, aici.

Sunt mii si mii de ani de cand Mos Craciun aduna dorintele copiilor, dorinte care vin in forma scrisorilor atent scrise si desenate de catre cei mici. Anii au trecut si scrisorile s-au adunat cat un munte, iar cand elfii Mosului aveau de cautat cate o scrisoare mai veche, adesea intampinau dificultati in a o identifica.

O intamplare recenta, am putea spune, a facut ca povestea arhivei Mosului sa isi schimbe destinatia cat ai spune “fulg”! S-a zvonit la Polul Nord ca adultii zilelor noastre, tot mai absorbiti de alte tipuri de magii mai moderne, cum ar fi noile tehnologii, telefoanele si multe altele, nu mai au incredere in MAGia sarbatorilor. Pentru a le reinvia increderea pierduta, echipa Mosului a facut o lista cu toti scepticii si a decis sa le livreze o copie dupa scrisorile trimise chiar de ei Mosului cand erau mici. Procesul de identificare a scrisorilor vechi a fost greoi, elfii avand de cautat intr-un infinit de scrisori. Intr-un final, campania de reinviere a magiei a fost un succes, dar si o revelatie pentru Mos Craciun care a ajuns la concluzia ca are nevoie de ajutor in privinta arhivei lui de scrisori.

Asa a ajuns Mosul sa faca research, sa isi intrebe prietenii ce ii recomanda si sa afle de la Iepurasul de Paste ca el isi tine arhiva la GAM, o companie din Bucuresti care este de toata increderea.

Cred ca oricare dintre dumneavoastra, daca v-ati pune in locul nostru, ati fi la fel de surprins pe cat am fost noi cand am fost apelati de Mos Craciun. Am setat un video initial pentru o discutie pe Skype, ocazie cu care Mosul ne-a spus ce nevoi are si cum ar vrea sa il ajutam. I-am facut un plan detaliat si o propunere, dupa care l-am invitat la noi la depozit sa vada cu ochii lui cum lucreaza echipa GAMelfilor, cum ne spune el mai nou! A fost magie la prima vedere! Mosul a fost impresionat de mai toate procesele noastre interne, de la sortarea, ordonarea, scanarea si indosarierea documentelor, pana la masurile de siguranta avansate pe care le avem puse in practica. Consider, insa, ca ce l-a cucerit a fost dedicarea si nivelul de personalizare pe care il oferim clientilor nostri. Pentru GAM, orice client este un client special, cu nevoi unice si pe masura caruia ne calibram eforturile astfel incat ajutorul oferit sa fie unul real. Pentru noi, oricine este un Mos Craciun”, a declarat Stefan Ecxarcu, Director General GAM.

Informatiile despre numarul exact de scrisori detinute de Mos Craciun la GAM sunt, evident, secrete. Acestea sunt protejate de contractul de confidentialitate semnat intre partenerii mentionati, insa, se stie ca numarul lor depaseste miliarde si miliarde de dorinte spuse din inima. Mai mult, incepand cu aceasta iarna si datorita noii colaborari, GAM sustine o noua valoare de business exprimata prin convingerea: “Gandim impreuna arhivarea de maine, pentru ca MAGia sa aiba loc in fiecare an!

Multi cred ca Mosul este imbatranit si ca magia nu mai este la moda. Stiu ca varsta isi spune cuvantul, dar as zice ca intelepciunea inca nu m-a parasit! Din acest motiv, am ales sa colaborez cu GAM in vederea unei solutii de depozitare excelente, una care sa pastreze in cea mai mare siguranta scrisorile la care tin atat de mult! Pentru mine si echipa elfilor de la Polul Nord, ceea ce conteaza cel mai mult este sa avem increderea ca scrisorile primite sunt depozitate corect si sa le putem accesa nu doar digital, ori de cate ori avem nevoie de cate una-doua, ci si peste 40-50-60 de ani, cand am putea avea nevoie sa mai repetam campania retrezirii spiritului magiei in sufletele adultilor de atunci, cei care sunt, de fapt, copiii de acum. GAM mi-a aratat ca imi intelege perfect nevoile si, dincolo de similitudinile dintre noi, cred ca facem deja o echipa foarte buna!”, sustine cu prietenie Mos Craciun.

Echipa GAMelfilor, impreuna cu Mos Craciun si echipa sa de la Polul Nord, va ureaza sarbatori inspirate, fericite si in multa siguranta alaturi de tot ce va aduce bucurie in suflete! Va invitam sa cititi intr-o lectura de doar cateva minute povestea integrala a colaborarii dintre GAM si Mos Craciun, aici.

Acest comunicat de presa trebuie citit si tratat in spiritul sarbatorilor de Craciun: cu incredere, veselie, optimism si spirit jucaus. Pentru restul anului, GAM trateaza cu maximum de seriozitate si respect toti clientii din portofoliu, investind constant in imbunatatirea solutiilor oferite acestora si alocand efortul necesar sustinerii unor colaborari eficiente, serioase, pe masura celor oferite si Mosului simbolic.

Despre GAM (Global Archive Management)

GAM este o companie romaneasca, cu sediul in Bucuresti, care se angajeaza sa ofere clientilor sai cele mai eficiente solutii de arhivare disponibile pe piata in acest moment. Fara a face rabat la calitate si garantand cele mai bune costuri financiare reale, GAM are expertiza certificata legal de a oferi solutii complete de prelucrare, depozitare, accesare, distrugere a arhivei si eliberare de documente. Prezenta de peste 12 ani pe piata din Romania si detinand 3 depozite proprii, compania a investit in cel mai avansat sistem de securitate, asigurand,  astfel, protectia 100 % a documentelor depozitate. Viziunea companiei este aceea de a oferi oricarui antreprenor depozitare in conditii de maxima siguranta, flexibilitate operationala si servicii personalizate, pliate pe nevoile afacerii sale, astfel incat GAM sa devina partenerul de incredere al oricarei companii, indiferent de domeniul in care opereaza.

 

Autori

foto
GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT SRL