loader
Business Evolution - 2022 - Finantari nerambursabile pentru dezvoltare si transformare digitala

Business Evolution - 2022 - Finantari nerambursabile pentru dezvoltare si transformare digitala

Care sunt fondurile de finantare nerambursabila disponibile in 2022? Care sunt primii pasi in accesarea programelor de finantare, cand si cum?

Fondurile nerambursabile pot asigura o dezvoltare mult mai rapida pentru orice organizatie, fie ca vorbim de sectorul public sau cel privat. Atat pentru sectorul public cat si pentru companii, transformarea digitala a devenit una dintre directiile principale in strategia de dezvoltare, mai ales prin prisma posibilitatii de a o finanta din fonduri nerambursabile.

Transformarea digitala este un proces continuu, de durata, de construire a unui sistem interconectat care schimba modul de lucru in toate departamentele companiei. Principalele trei elemente care conduc la succesul transformarii digitale a unei companii sunt tehnologia (69%), conducerea companiei (44%), viziunea si strategia (39%), conform studiului „Barometrul Digitalizarii”, efectuat de DoingBusiness.ro impreuna cu Valoria.

Cum finantam insa acest proces de transformare digitala benefic pentru institutie, dar care implica nu numai costurile legate de implementarea tehnologiei, dar si pe cele legate de adaptarea proceselor si ridicarea gradului de cunostinte digitale ale angajatilor?

Joi, 16 decembrie, incepand cu ora 10:00, are loc ultima editie din acest an, din seria de conferinte online organizate de Doingbusiness.ro, in sprijinul managerilor care doresc sa dezvolte companiile si institutiile publice pe care le reprezinta.

In cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor prezenta solutii concrete despre cum se pot pregati cei care doresc sa acceseze aceste fonduri. Vom discuta despre ce inseamna transformarea digitala si despre solutii simple, de baza, care pot eficientiza foarte mult procesele de lucru, comunicarea interna si externa, pot creste productivitatea si pot economisi resurse.

Astfel, impreuna cu speakerii din panel, dar si cu participantii, vom incerca sa gasim raspunsuri la intrebari precum:

 • Care sunt fondurile de finantare nerambursabila disponibile in 2022?
 • Care sunt primii pasi in accesarea programelor PNRR, cand si cum?
 • Cum pregatim un proiect pentru accesarea fondurilor nerambursabile?
 • Care sunt primele programe ce vor fi deschise pentru cele 6 miliarde de euro, adica 21% din PNRR?
 • Ce inseamna transformarea digitala de succes pentru o companie?
 • Ce proiecte putem finanta pentru digitalizare?
 • Cum ne ajuta digitalizarea in dezvoltarea companiei si care sunt cateva din solutiile care pot optimiza foarte mult costuri, resurse si procese.

Speakerii care vor prezenta cateva dintre solutiile pe care le au la dispozitie cei peste 450 de manageri care si-au anuntat prezenta la eveniment, sunt:

 • Bogdan Nitulescu - Small, Medium and Corporate Lead, Microsoft Romania
 • Roxana Mircea - Managing Partner, REI Finance Advisors
 • Marius Filipas - Country Manager, Softline Romania
 • Tudor Galos - Senior Consultant, Tudor Galos Consulting – Moderator

”Testul de stres pe care l-a adus aceasta criza pentru mediul de afaceri evidentiaza companiile care sunt agile si au rezilienta, dar si pe cele care nu. Rezilienta este demonstrata prin procese si structura mai bune, diversificare, digitalizare, pivotare catre un model de afaceri adaptat contextului actual, recalificare a angajatilor, dar cel mai important reproiectare organizationala si tranzitie la mentalitatea agila. Astfel, ne dorim sa continuam sa sustinem mediul de afaceri, sa promovam si sa aducem de fiecare data in fata oamenilor de afaceri solutii concrete, utile, practice, experiente valoroase si autentice, aplicabile imediat. Deoarece suntem antreprenori si in fiecare zi ne lovim de provocarile de a fi eficienti si de a furniza solutii smart si de succes atat IMM-urilor cat si corporatiilor dar si institutiilor publice, credem ca am reusit sa atragem cei mai buni parteneri care sa ne sustina in acest demers.” – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania & Doingbusiness.ro.

Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul unei platforme online interactiva, care permite interactiunea directa cu speakerii a participantilor, acestia avand posibilitatea de a adresa intrebari si mesaje invitatilor si de a primi raspunsuri in timp real, in sesiunea speciala de Q&A.

Participarea la eveniment este gratuita, necesita doar inregistrarea prealabila pe pagina evenimentului: https://businessevolution.ro/

Partenerii evenimentului sunt: Microsoft Romania, Softline Romania, REI Finance Group, Tudor Galos Consulting si Kompass Romania.

Promovarea evenimentului este sustinuta de parteneri de prestigiu, precum: Financial Market, Agerpres, Saptamana Financiara, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Spot Media, Spatiul Construit, Bucuresti Business, Prahova Business, Revista CARIERE, Ziarul de Iasi, Iasi FUN, Jurnal de Craiova, Manager Expres, Cfnet. 

Urmatoarele hashtag-uri sustin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:

#BusinessEvolution |#DigitalTransformation | #Strategy| #Tactics| #Inovatie | #BusinessContinuity

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este partenerul de incredere al companiilor care doresc sa se dezvolte si sa se promoveze atat pe piata locala cat si la nivel international, oferind solutii integrate ce includ: servicii de agentie de evenimente de business online si offline, servicii de comunicare si direct marketing – call center, direct e-mailing, telesales, cercetare de piata, precum si un portofoliu de publicatii premium, portal de afaceri, solutii si instrumente digitale, dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania intr-un mediu aflat in schimbare accelerata, transformari organizationale, influentat de technologii disruptive. Deoarece oamenii sunt foarte importanti, Doingbusiness.ro pune la dispozitia managerilor de HR proiecte creative de Wellbeing, Teambuilding & Training.

Website: www.businessevolution.ro ; www.doingbusiness.ro; https://ro.kompass.com; www.ceoconference.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL