loader

Coffee Lovers Event 2013 se apropie

Cea de-a doua editie a Salonului International al Cafelei ii asteapta pe toti iubitorii de cafea in perioada 28-31 martie 2013, pavilionul C3 al complexului expozitional Romexpo.

Evenimentul este singurul de acest fel din Romania si isi propune sa aduca impreuna producatorii si importatorii de cafea si produse conexe, nationali si internationali. In cadrul evenimentului se vor organiza training-uri, workshop-uri si conferinte legate de acest segment de piata.

 

Iubitorii de cafea din Romania sunt invitati sa deguste diferite sortimente de cafea de cea mai buna calitate preparate de cei mai buni barista din Romania, care printre altele vor face si demonstratii impresionante de Latte Art.

 

SCAE Romania va organiza si in cadrul COFFEE LOVERS - Campionatul National de Barista,competitii organizate pentru a alege finalistii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale de barista din :Melbourne – Australia in perioada 23-26 mai 2013 (WBC Championships& Brewers Cup) si Nice – Franta 26-28 iunie 2013 (Latte Art & Coffee in Good Spirits)  

Campionatul National de Barista va fi alcatuit din 5 competitii: Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric si Cup tasting, la care vor participa profesionisti ai cafelei si nu numai.

Partenerul principal al acestui eveniment este Horeca Expert, importatorul exclusiv al brandului de cafea Filicori Zecchini.

 

Partenerii traditionali ai evenimentului: espressoarele La Spaziale, rasnitele Malkonigh, BRITA Romania, AXA Porcelaine, ZUZU, La Fantana.

 

 

Toti concurentii vor fi arbitrati de un juriul international certificat, format din specialisti din domeniu din Europa, format din:

  • Elisabet Sereno – Spania – certified sensory judge
  • Andrea Latuada – National Coordinator of Italy
  • Sussane Feier – National Coordinator of Austria
  • Johanna Wechselberger – Master Barista si co-owner al Vienna School of Coffee.
  • Tibor Hajcsunk – Regional Coordinator SCAE Europa de est.

Salonul International al Cafelei este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania. Expozantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu iubitori de cafea, specialisti din domenii conexe cafelei si sa afle noutatile din industria cafelei.

 

Accesul la acest eveniment este gratuit. Pentru mai multe detalii vizitati www.scaeromania.eu

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL