loader
Cisco a incheiat un parteneriat cu COP26, pentru un viitor incluziv si sustenabil

Cisco a incheiat un parteneriat cu COP26, pentru un viitor incluziv si sustenabil

Dezbaterile si discutiile din cadrul evenimentului au loc prin intermediul tehnologiei Cisco

• Cisco a incheiat un parteneriat cu COP26, conferinta ONU privind schimbarile climatice, care are loc la Glasgow in perioada 31 octombrie - 12 noiembrie 2021

• Cisco va oferi tehnologia care va conecta in siguranta atat delegatii aflati la fata locului, cat si participantii online, prin intermediul Webex

• Prin parteneriatul cu guvernul Marii Britanii, Legislate for Webex va sprijini COP26 in negocierile dintre liderii mondiali

Cisco (NASDAQ: CSCO) a incheiat un parteneriat cu COP26, conferinta Natiunilor Unite privind schimbarile climatice, care are loc la Glasgow, Marea Britanie, in perioada 31 octombrie - 12 noiembrie 2021. Dezbaterile si discutiile din cadrul evenimentului au loc prin intermediul tehnologiei Cisco.

Cisco asigura conectivitatea in locatia din Glasgow. Delegatii care se alatura virtual vor putea lua parte la discutii si conferintele de presa prin intermediul Webex. Aproape toate cele 3.000 de sesiuni fizice care vor avea loc la COP26 includ o componenta digitala, deservita de ITGL, partener Cisco Gold.

Suntem bucurosi ca putem ajuta liderii mondiali si echipele lor sa participe la cele mai importante negocieri privind schimbarile climatice de pana acum. Depinde de noi toti sa ne asiguram ca viitorul este incluziv”, a declarat Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Purpose Officer, Cisco. „Actiunile pe care le intreprindem astazi pentru a ne proteja planeta sunt esentiale pentru indeplinirea acestei misiuni. Acesta este un moment determinant pentru politica climatica si viitorul planetei noastre, asa ca suntem extrem de mandri ca suntem parteneri COP26.”

Legislate for Webex este o platforma care faciliteaza discutiile in sistem hibrid dintre liderii mondiali, oferind in acelasi timp un nivel avansat de securitate. Partenerii Cisco, ITGL si Davra, au dezvoltat o versiune personalizata a Legislate for Webex pentru nevoile specifice ale COP26. Traducerea live si subtitrarile sunt, de asemenea, disponibile prin Legislate for Webex.

Tehnologiile de retea Cisco utilizeaza capabilitatile Cisco ThousandEyes de vizibilitate completa asupra retelei si de inspectie inteligenta a pachetelor de date, oferind o experienta perfecta de conectivitate celor 25.000 de delegati care participa la conferinta de la Glasgow, pe parcursul a doua saptamani.

Presedintele desemnat al COP, Alok Sharma, a declarat: „Salutam intrarea Cisco in familia COP26, in calitate de partener pentru conferinta ONU privind schimbarile climatice, care are loc la Glasgow. Ne-am angajat sa gazduim un summit sigur, iar colaborarea noastra cu Cisco este o parte vitala a acestui lucru.”

Wendy Mars, presedinte Cisco Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Rusia, a adaugat: „Cisco a dezvoltat cea mai incluziva platforma de interactiune pentru participantii la intalniri si evenimente, fie ca participa in persoana, fie virtual. Suntem extrem de mandri de echipa si partenerii nostri din Europa, care au lucrat pentru a oferi cea mai sigura si incluziva experienta pentru COP26, locul celor mai importante negocieri asupra schimbarilor climatice. Tehnologia si inovatiile noastre sunt un element esential in procesul de tranzitie digitala, care va contribui la un viitor sustenabil si incluziv pentru toti.”

Resurse suplimentare

Q&A cu Wendy Mars, presedinte Cisco EMEAR

• Cisco’s effort to power an inclusive future for all

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial in tehnologie care face ca Internetul sa functioneze din 1984. Oamenii, produsele si partenerii nostri ajuta la conectarea sigura si la identificarea oportunitatilor digitale viitoare astazi. Pentru mai multe noutati accesati newsroom.cisco.com si blogul Cisco Romania.

Cisco si sigla Cisco sunt marci comerciale sau inregistrate ale Cisco si/sau ale companiilor afiliate din SUA si alte tari. Puteti gasi o lista a marcilor inregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Marcile inregistrate ale tertilor sunt detinute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvantului partener nu presupune o relatie de parteneriat intre Cisco si orice alta companie.

Autori

foto
CISCO SYSTEMS ROMANIA SRL